NEGARAKU

Tanah tumpahnya lendir awek tudungku

Awek tudung bisa kupakai di dalam masjid

bersatu badan dan majulah kote ku


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

selamat bertakhta dikandangnya


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

Selamat bertakhta d kandangnyaSUMPAH MALAYSIANJINGKAMI, umat Malaysianjing beragama tak tentu pada hari ini berjanji tidak akan rasis, meludah ke langit, meludahi muka sendiri, mencuri, skodeng, merogol, meliwat, menyetubuhi anak kecil, menyetubuhi anak sendiri, menyetubuhi adik kandung sendiri, khalwat, bersetubuh dengan istri/suami orang, bersetubuh di dalam masjid dan surau-surau, bersetubuh di hutan-hutan, membuang bayi di tempat sampah, berhasad dengki, khianat dan iri hati, bertelagah dan berbalah sesama sendiri lagi, terutama terhadap Bangsa Indonesia Yang Agung dan Mulya.

KAMI berjanji akan bersatu padu dan patuh menegakkan agama tak tentu kami, walau kami sebenarnya bingung.

KAMI juga berjanji akan bangun dari tidur di bilik termenung untuk menyara diri dan keluarga kami.

KAMI sedia bersaing sesama umat Malaysianjing dan kaum-kaum lain dengan jujur dan terhormat kalau kondisinya memaksa.

KAMI, umat Malaysianjing bersumpah setia untuk :

1. Mempertahankan dan patuh pada kepentingan dan hak Ibunda kami, Inggris hingga akhir zaman.

2. Mempertahankan kedaulatan Raja-Raja Inggris di Semenanjing Malaysianjing

3. Memperjuangkan ikhtisad dan pelajaran bangsa Inggris dan

4. Mempertahankan maruah Negara Inggris supaya aman dan sejahtera


Wassalam,


Dimaklumatkan oleh : Yang Dipertuan Agong Seri Paduka Duli Yang Maha Murtad Beruk Pondan Mizan Pukimak

RUKUN NEGARA


1. Kepercayaan kepada Tuhan (Tuhan yang mana, Tuhan UMNO atau Tuhan YANG DIPERTUAN AGONG SERI PADUKA DULI YANG MAHA MURTAD?)

2. Kesetiaan kepada Raja dan Negara (Nah, ini lagi yang membingungkan, Raja itu dipilih 5 tahun sekali, artinya kesetiaan itu hanya 5 tahun sifatnya, habis masa jabatan Raja, habis pula setianya kah kah kah)

3. Keluhuran Perlembagaan (Di Malayasianjing tidak ada yang luhur lembaganya, sebab dihuni oleh Babiputra-Babiputra munafik)

4. Kedaulatan Undang-Undang (Undang-undang yg bagaimana, Undang-Undang Hadlari atau Undang-Undang TUHAN UMNO?)

5. Kesopanan dan Kesusilaan (Banyak2 liat Kosmo, MalaysiaKini, myMetro, UtusanMalaysianjing, dll)
Salam Pembuka

Blog ini khusus aku buat untuk ditujukan kepada para BABIPUTRA2 idiot yang ada di negeri Malasya. Negeri dimana berisi makhluk-makhluk idiot yang mengaku sebagai Asia Sesungguhnya..tak satupun dari mereka yang memahami bahwa Asia itu luaaaaaaaasss.. Ibarat katak dalam tempurung, yang mereka lihat cuma negeri mereka sendiri. Negeri yang juga berisi kaum gay, kaum munafik, pemalas, mat rempit, tukang ngintip jiran mandi, tukang rogol saudara sedarah, tukang ngintip orang2 beromen dg b'modalkan HP n handyCam, suka meludah ke muka sendiri, suka meludah ke langit, serta tukang ngintip budaya bangsa lain lalu mengklaim sebagai budaya mereka! Buat BABIPUTRA2 dungu n idiot Malasya, kalian boleh hack atau mau hilangin atau mau acak2 atau mau rusak ini blog..aq persilahkan, gpp kq..aq banyak blog juga, tapi blog-nya orang2 Malasya, jadi tinggal aq ambil alih jer hehehe..tapi inget jangan ninggalin jejak...!!! Saye ucapken terima kasih kepada BABIPUTRA2 terbaik Malasya, yang mana sadar tidak sadar telah berhasil menjadikan saye orang yang kreatif, d mana kreatifitas dari saye ini akan saye persembahken sepenuhnya khusus buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, sekali lagi saye ucapken terima kasih banyak-banyak. Untuk menghindari kesalahpahaman n alihfungsi persepsi (hehehe), tidak d sarankan untuk mengomentari apa yang menjadi postingan dalam blog ini, walaupun ada ruang buat ngoceh n ngasih komentar, kecuali kalo anda merasa tidak waras! ha ha ha ha. Blog ini cuma sebagai penyeimbang, pencerahan, pembanding n pembelajaran buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, bukan bermaksud apa2 kerana 95% sumbernya b'asal dari BABIPUTRA2 terbaik Malasya sendiri, terima kasih. Sebagai penutup, percayalah..aku tidak membenci Malasya, yang aku benci adalah BABIPUTRA2 Malasya yang sok tahu, sok pintar, sok dalam segalanya. Aku tidak akan pernah mencacimaki kalian, BABIPUTRA2 Malasya, tapi selama kalian sebagai BABIPUTRA2 Malasya masih memiliki kegemaran menghina n merendahkan bangsa Indonesia, maka aku juga akan menghina kalian dengan sehina-hinanya hingga kalian sadar bahwa tidak ada satupun manusia yang mau dihina...see you! Man_One

Rosmah Lucah Manjoor

Rosmah Lucah Manjoor
Bini Najib Rojak

Najib Binti Rojak

Najib Binti Rojak
The Truly Babiputera Asia

JALANG = JALUR GEMILANG

JALANG = JALUR GEMILANG
The Best Babiputeri Semenanjing Malaysianjing

SalamHmmm...Begitu Marahnya Korang..! Baru korang faham, macam mana perasaan bangsa yang korang hina, yang korang rendahkan, yang korang remehkan dan korang perkekehkan..huhuhu. Macam tulah apa yang Bangsa Indonesia rasakan, saat Lagu Kebangsaan Indonesia korang lecehkan, Kerendahan hati Pejabat-Pejabat Indonesia korang anggap remeh, kedaulatan Indonesia korang lampaui, macam tulah yang sekarang korang rasakan.

Bezanya, Bangsa Indonesia masih bersabar hingga detik ini...Semoga blog sederhana ini dapat menambah penyadaran buat kita semua, bahwa tak ada seorangpun atau satu bangsapun mahu dengan rela kena di hina.


Wasalam.


Man_One
Jumat, 15 Januari 2010

Pelacur kelas bawahan tak serik beralih ke Lorong Merpati

ALOR SETAR: Selepas aktiviti pelacuran kelas bawahan di Lorong Petani, di sini, semakin lumpuh berikutan tanah rizab Keretapi Tanah Melayu Bhd (KTMB) dimajukan untuk projek landasan berkembar, pelacur terbabit kini ‘berhijrah’ ke Lorong Merpati tidak jauh dari situ.


Tinjauan Berita Harian mendapati, walaupun kegiatan menjual tubuh itu tidak semeriah di Lorong Petani yang terkenal dengan aktiviti seks kelas bawahan sejak lebih 50 tahun lalu, ia mengundang rasa tidak selesa penduduk taman perumahan di sekitarnya.

Penduduk turut berasa malu dan jijik kerana kegiatan tidak bermoral itu berlaku di kawasan perumahan mereka, lebih-lebih lagi apabila kawasan itu menjadi tumpuan golongan ketagih seks, termasuk lelaki warga emas.

Biarpun kawasan pelacuran di situ kerap diserbu Jabatan Jabatan Agama Islam Kedah (Jaik), pelacur yang terdiri daripada wanita Melayu beragama Islam terbabit masih tidak serik menjual tubuh untuk menyara kehidupan.

Tinjauan juga mendapati pelacur terbabit membina khemah atau pondok di tepi longkang besar di Lorong Merpati di situ untuk memudahkan mereka menunggu pelanggan.
PELACUR membina pondok dalam semak berhampiran untuk kegiatan seks.

Mereka yang mengenakan bayaran antara RM20 hingga RM50 setiap kali perkhidmatan dilihat tidak segan silu duduk atau berbaring di bawah teduhan khemah sambil berbual sementara menunggu pelanggan.

Bagi memudahkan mereka menyediakan khidmat seks kepada pelanggan, pelacur terbabit membina sebuah pondok di dalam semak berhampiran. Selain itu mereka juga sedia mengikut pelanggan ke lokasi lain untuk mengadakan hubungan seks bergantung kepada permintaan pelanggan.

Kegiatan pelacuran di situ dipercayai mendapat sambutan kerana Berita Harian mendapati ada peniaga minuman turut mengambil kesempatan berniaga di situ.

Seorang penduduk yang hanya mahu dikenali sebagai Hadi berkata, sejak berpuluh tahun lalu kawasan berkenaan memang dikenali dengan kegiatan tidak bermoral itu di kalangan masyarakat di bandar raya ini.

“Saya berharap pihak berkuasa sama ada Jaik, polis dan Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) bertindak lebih tegas memerangi kegiatan tidak bermoral itu.

“Kadangkala kami malu apabila taman perumahan di sini lebih dikenali kerana aktiviti menjijikkan itu.

“Kehadiran pelacur terbabit yang secara terang-terangan menunggu pelanggan boleh memberi kesan negatif kepada anak muda di sini kerana kami bimbang mereka terpengaruh dengan gejala itu, katanya.

Sumber : Berita Harian

Tidak ada komentar:

Posting Komentar