NEGARAKU

Tanah tumpahnya lendir awek tudungku

Awek tudung bisa kupakai di dalam masjid

bersatu badan dan majulah kote ku


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

selamat bertakhta dikandangnya


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

Selamat bertakhta d kandangnya







SUMPAH MALAYSIANJING



KAMI, umat Malaysianjing beragama tak tentu pada hari ini berjanji tidak akan rasis, meludah ke langit, meludahi muka sendiri, mencuri, skodeng, merogol, meliwat, menyetubuhi anak kecil, menyetubuhi anak sendiri, menyetubuhi adik kandung sendiri, khalwat, bersetubuh dengan istri/suami orang, bersetubuh di dalam masjid dan surau-surau, bersetubuh di hutan-hutan, membuang bayi di tempat sampah, berhasad dengki, khianat dan iri hati, bertelagah dan berbalah sesama sendiri lagi, terutama terhadap Bangsa Indonesia Yang Agung dan Mulya.

KAMI berjanji akan bersatu padu dan patuh menegakkan agama tak tentu kami, walau kami sebenarnya bingung.

KAMI juga berjanji akan bangun dari tidur di bilik termenung untuk menyara diri dan keluarga kami.

KAMI sedia bersaing sesama umat Malaysianjing dan kaum-kaum lain dengan jujur dan terhormat kalau kondisinya memaksa.

KAMI, umat Malaysianjing bersumpah setia untuk :

1. Mempertahankan dan patuh pada kepentingan dan hak Ibunda kami, Inggris hingga akhir zaman.

2. Mempertahankan kedaulatan Raja-Raja Inggris di Semenanjing Malaysianjing

3. Memperjuangkan ikhtisad dan pelajaran bangsa Inggris dan

4. Mempertahankan maruah Negara Inggris supaya aman dan sejahtera


Wassalam,


Dimaklumatkan oleh : Yang Dipertuan Agong Seri Paduka Duli Yang Maha Murtad Beruk Pondan Mizan Pukimak





RUKUN NEGARA


1. Kepercayaan kepada Tuhan (Tuhan yang mana, Tuhan UMNO atau Tuhan YANG DIPERTUAN AGONG SERI PADUKA DULI YANG MAHA MURTAD?)

2. Kesetiaan kepada Raja dan Negara (Nah, ini lagi yang membingungkan, Raja itu dipilih 5 tahun sekali, artinya kesetiaan itu hanya 5 tahun sifatnya, habis masa jabatan Raja, habis pula setianya kah kah kah)

3. Keluhuran Perlembagaan (Di Malayasianjing tidak ada yang luhur lembaganya, sebab dihuni oleh Babiputra-Babiputra munafik)

4. Kedaulatan Undang-Undang (Undang-undang yg bagaimana, Undang-Undang Hadlari atau Undang-Undang TUHAN UMNO?)

5. Kesopanan dan Kesusilaan (Banyak2 liat Kosmo, MalaysiaKini, myMetro, UtusanMalaysianjing, dll)




Salam Pembuka

Blog ini khusus aku buat untuk ditujukan kepada para BABIPUTRA2 idiot yang ada di negeri Malasya. Negeri dimana berisi makhluk-makhluk idiot yang mengaku sebagai Asia Sesungguhnya..tak satupun dari mereka yang memahami bahwa Asia itu luaaaaaaaasss.. Ibarat katak dalam tempurung, yang mereka lihat cuma negeri mereka sendiri. Negeri yang juga berisi kaum gay, kaum munafik, pemalas, mat rempit, tukang ngintip jiran mandi, tukang rogol saudara sedarah, tukang ngintip orang2 beromen dg b'modalkan HP n handyCam, suka meludah ke muka sendiri, suka meludah ke langit, serta tukang ngintip budaya bangsa lain lalu mengklaim sebagai budaya mereka! Buat BABIPUTRA2 dungu n idiot Malasya, kalian boleh hack atau mau hilangin atau mau acak2 atau mau rusak ini blog..aq persilahkan, gpp kq..aq banyak blog juga, tapi blog-nya orang2 Malasya, jadi tinggal aq ambil alih jer hehehe..tapi inget jangan ninggalin jejak...!!! Saye ucapken terima kasih kepada BABIPUTRA2 terbaik Malasya, yang mana sadar tidak sadar telah berhasil menjadikan saye orang yang kreatif, d mana kreatifitas dari saye ini akan saye persembahken sepenuhnya khusus buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, sekali lagi saye ucapken terima kasih banyak-banyak. Untuk menghindari kesalahpahaman n alihfungsi persepsi (hehehe), tidak d sarankan untuk mengomentari apa yang menjadi postingan dalam blog ini, walaupun ada ruang buat ngoceh n ngasih komentar, kecuali kalo anda merasa tidak waras! ha ha ha ha. Blog ini cuma sebagai penyeimbang, pencerahan, pembanding n pembelajaran buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, bukan bermaksud apa2 kerana 95% sumbernya b'asal dari BABIPUTRA2 terbaik Malasya sendiri, terima kasih. Sebagai penutup, percayalah..aku tidak membenci Malasya, yang aku benci adalah BABIPUTRA2 Malasya yang sok tahu, sok pintar, sok dalam segalanya. Aku tidak akan pernah mencacimaki kalian, BABIPUTRA2 Malasya, tapi selama kalian sebagai BABIPUTRA2 Malasya masih memiliki kegemaran menghina n merendahkan bangsa Indonesia, maka aku juga akan menghina kalian dengan sehina-hinanya hingga kalian sadar bahwa tidak ada satupun manusia yang mau dihina...see you! Man_One

Rosmah Lucah Manjoor

Rosmah Lucah Manjoor
Bini Najib Rojak

Najib Binti Rojak

Najib Binti Rojak
The Truly Babiputera Asia

JALANG = JALUR GEMILANG

JALANG = JALUR GEMILANG
The Best Babiputeri Semenanjing Malaysianjing

Salam



Hmmm...Begitu Marahnya Korang..! Baru korang faham, macam mana perasaan bangsa yang korang hina, yang korang rendahkan, yang korang remehkan dan korang perkekehkan..huhuhu. Macam tulah apa yang Bangsa Indonesia rasakan, saat Lagu Kebangsaan Indonesia korang lecehkan, Kerendahan hati Pejabat-Pejabat Indonesia korang anggap remeh, kedaulatan Indonesia korang lampaui, macam tulah yang sekarang korang rasakan.

Bezanya, Bangsa Indonesia masih bersabar hingga detik ini...Semoga blog sederhana ini dapat menambah penyadaran buat kita semua, bahwa tak ada seorangpun atau satu bangsapun mahu dengan rela kena di hina.


Wasalam.


Man_One




Senin, 28 Juni 2010

Zikir Black Irama Malaysialanjing

Malayanjing sememang bes gileeeer...kah kah kah

JOHOR BHARU: Baru-baru ini kita dikejutkan dengan fenomena Zikir Black Metal dimana pengikut ajaran sesat ini berzikir dengan menyebut kalimah “fuck allah” sebanyak 666 kali. Kalimah hitam ini dibaca sambil diiringi muzik dari kumpulan Black Metal seperti Jonas Brothers dan Good Charlotte. Fenomena zikir Black Metal ini sedang menular dengan pesat di Ipoh. Kini kami menerima satu lagi tips dari pembaca tentang fenomena menjijikkan yang harus dipantau pihak berkuasa.






Di Johor Bharu kami diberitahu oleh pembaca yang hanya mahu dikenali sebagai onani-mouse ada trend terkini dikalangan remaja Melayu Johor iaitu Zikir Black Irama Malaysia atau ZBIM . Menurut onani-mouse pengikut ZBIM akan berzikir “fuck god” sebanyak 666 kali sambil diiringi muzik Irama Malaysia. Menurut beliau lagi lagu dari To’ki , M Nasir , Mawi dan Siti Nurhaliza selalunya digunakan bergantung kepada mood pendengar.




Foto : Songkok Black Metal Irama Malaysia - angka "6" diterbalikkan melambangkan "666" iaitu nombor iblis

“Saya dulu mengikut gerakan syaitan ini akibat pengaruh kawan. Dulu saya dengar Linkin Park dan My Chemical Romance, tetapi mak saya bakar semua CD saya bila dia terbaca tentang budaya Black Metal didalam akhbar Harian Metro.Dia tak bagi saya dengar lagu rock langsung. Saya jadi tertekan kerana saya tak dengar pun Black Metal! Oleh kerana geram dituduh kepala Black Metal oleh mak saya, saya pun jadi Black Metal betul-betul! Lepas tu kawan saya Ahmad Muhaimin bagi idea berzikir “fuck god” sambil dengar CD kepunyaan mak saya kerana dah takde CD lain saya nak layan. Mak saya peminat Siti maka saya kerap berzikir sambil mendengar lagu “Cindai” dan “Percayalah”. Layan jugak bro!”

Hmmm..benar benar remaja yang bertamadun..dunn..dunn..kah kah kah.

Read More.. Baca selengkapnya..

Minggu, 13 Juni 2010

Ustazah...Oh...Ustazah...!!!

No Comment dah...ha ha ha ha ha.


KUALA LUMPUR - Menjijikkan apabila seorang ustazah sebuah sekolah agama di sini yang lengkap berjubah, bertudung dan bersarung tangan tergamak melakukan hubungan seks di dalam bilik asrama pelajar dengan seorang warden.

Perbuatan terkutuk ustazah itu dan pasangannya terbongkar selepas rakaman video yang diambil ketika mereka melakukan hubungan seks tersebar secara meluas hingga diolah dalam empat siri yang berbeza tetapi melibatkan 'pelakon' yang sama.

Berdasarkan kepada percakapan mereka, rakaman itu dibuat kononnya untuk mengabadikan kenangan cinta mereka sejak enam bulan lalu.

Kosmo! mendapati dalam video seks pertama selama tujuh minit yang disebarkan itu, ustazah berkenaan pada mulanya seperti takut-takut apabila pasangannya cuba merakamkan aksi mereka menggunakan telefon bimbit.

Read More.. Baca selengkapnya..

Isteri Lari Ikut BANGLA

Kenapa banyak kasus betina BABIPUTERA Malasya yang lari dengan laki2 lain, padahal dia adalah seekor betina yang sudah mempunyai suami? apa yang kurang dari suaminya, ekonomi tercukupi, kesejahteraan terpenuhi. Ternyata riset untuk meneliti kasus ini, menemukan dua faktor utama sebagai penyebab tingginya kasus itu. Faktor pertama, seperti kita ketahui bersama bahwa 98% wajah2 BABIPUTERA tidak ada yang hensem, semuanya buruk tapi mengaku hensem. Faktor kedua, nah ini yang paling mencolok dan sering menjadi masalah yang serius, kote BABIPUTERA Malasya ga' ada yg memiliki ukuran standard seperti hewan lainnya, saat dilakukan riset ilmiah, rata2 ukuran kote BABIPUTERA Malasya berukuran paling panjang 3cm dg diameter 1,3mm..jadi wajarlah kalo betina2 Malasya lebih memilih BANGLA...kah kah kah


Isteri Lari Ikut BANGLA

MASJID TANAH: “Saya ada di Bahau (Negeri Sembilan), bagi Along (anak sulung) motor,” Itu pesanan terakhir khidmat pesanan ringkas (SMS) dikirim seorang isteri yang tergamak meninggalkan suami kerana mengikut kekasihnya.
Ibu kepada empat anak berusia 12 hingga 21 tahun itu, Fauziyah Yahya, 42, dipercayai bersama teman lelaki seorang warga Bangladesh yang dikenali di tempat kerjanya sejak beberapa tahun lalu sebelum ke Kuala Lumpur untuk dibawa ke negara asal kekasihnya itu.

Kejadian itu disedari suaminya, Abdul Gamal M Salleh, 45, yang juga pemastautin tetap apabila mendapati wanita terbabit tiada di rumah kira-kira jam 12 tengah hari pada 27 Mac lalu sebelum menemui resit pembaharuan pasport antarabangsa miliknya isterinya.

Abdul Gamal berkata, dia berasa hairan dengan tindakan isterinya meninggalkan dirinya dan anak mereka sedangkan sebelum ini tiada sebarang persengketaan antara mereka.

Menurutnya, lebih mengejutkan apabila dia turut menemui sekeping gambar warga Bangladesh berusia 30-an itu sedang memeluk isterinya ketika menggeledah barang peribadi milik isterinya.

“Semua barang kemas milik isteri saya turut dibawa bersama termasuk buku simpanan milik bersama seperti buku akaun Maybank, buku akaun Bank Simpanan Nasional serta kad mesin juruwang automatik dan buku akaun Amanah Saham Nasional.

“Isteri saya pernah bekerja di sebuah kilang memproses ayam di Kawasan Perindustrian Pengkalan Balak dan dipercayai sudah lama mengenali teman lelakinya itu yang juga bekerja sebagai operator di tempat sama.

“Isteri saya sanggup tipu kerja lebih masa kerana hendak bersama kekasihnya tanpa sedar gelagat diperhatikan rakan-rakan sekerja,” katanya.


Read More.. Baca selengkapnya..

Apa nak jadi dengan negara kita ni?

Kesombongan Malayanjing ternyata membuahkan hasil yang sangat buruk bagi BABIPUTERA MALASYA. BABIPUTERA2 yang selama ini terlena oleh berbagai subsidi yg diberikan oleh kerajaan Anjingnya akibat dari Project Pembodohan Melayu Babiputera, akhirnya harus menerima kenyataan pahit. Di bawah ini adalah keresahan seekor BABIPUTERA SEMENANJING MALAYSIALANJING yg resah dan gelisah, menunggu saat2 terakhir kemewahan hidupnya akan tergusur..kah kah kah


• subsidi nak ditarik,
• GST diwujud,
• elaun pekerja awam dipotong,
• ekonomi belum nak pulih betul,
• income negara tak berapa nak cukup Dll


Tapi nafsu besar nak bangunan baru!!! Resah betul dengan style Najib ni!
`````````````````````````````````````````````````` ```````````````````````
Khamis Jun 10, 2010

Parlimen Baru RM800 Juta Di Putrajaya?

Oleh SHAUN HO

KUALA LUMPUR: Kabinet telah mempertimbangkan untuk membina bangunan Parlimen yang baru bernilai RM800 juta di Putrajaya, manakala bangunan sedia ada di Kuala Lumpur akan dijadikan sebagai bangunan warisan.

Perkara itu diputuskan oleh Kabinet, kata Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Nazri Aziz dalam jawapan bertulisnya kepada soalan Ahli Parlimen Kota Melaka, Sim Tong Him mengenai kos dan tempoh memulihara dan menaik taraf bangunan Parlimen sedia ada.

Nazri berkata, bangunan Parlimen yang baru itu akan memberi lebih keselesaan di samping memenuhi pertambahan Ahli Parlimen pada masa ini.

Jawapan bertulis itu sebenarnya mengatakan Kabinet telah memutuskan untuk mempunyai bangunan baru di Putrajaya, namun Nazri ketika ditanya di lobi Parlimen mengatakan Kabinet masih lagi mempertimbangkan untuk memindahkan bangunan itu.

Beliau berkata, keputusan akhir akan dibuat hanya selepas Jabatan Kerja Raya (JKR) mengkaji perkara berkenaan.

Parlimen sedia ada dibina pada September 1962 berhampiran Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur.

Bangunan tersebut yang bernilai RM18 juta ketika itu merupakan idea Perdana Menteri pertama, Tunku Abdul Rahman.

Kompleks Parlimen itu terdiri daripada dua bahagian iaitu bangunan utama yang mempunyai bangunan tiga tingkat dan bangunan menara 18 tingkat.

Antara kedua-dua bangunan itu mempunyai dewan perhimpunan negara iaitu Dewan Rakyat (Parlimen) dan Dewan Negara (Senat).


Read More.. Baca selengkapnya..