NEGARAKU

Tanah tumpahnya lendir awek tudungku

Awek tudung bisa kupakai di dalam masjid

bersatu badan dan majulah kote ku


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

selamat bertakhta dikandangnya


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

Selamat bertakhta d kandangnya







SUMPAH MALAYSIANJING



KAMI, umat Malaysianjing beragama tak tentu pada hari ini berjanji tidak akan rasis, meludah ke langit, meludahi muka sendiri, mencuri, skodeng, merogol, meliwat, menyetubuhi anak kecil, menyetubuhi anak sendiri, menyetubuhi adik kandung sendiri, khalwat, bersetubuh dengan istri/suami orang, bersetubuh di dalam masjid dan surau-surau, bersetubuh di hutan-hutan, membuang bayi di tempat sampah, berhasad dengki, khianat dan iri hati, bertelagah dan berbalah sesama sendiri lagi, terutama terhadap Bangsa Indonesia Yang Agung dan Mulya.

KAMI berjanji akan bersatu padu dan patuh menegakkan agama tak tentu kami, walau kami sebenarnya bingung.

KAMI juga berjanji akan bangun dari tidur di bilik termenung untuk menyara diri dan keluarga kami.

KAMI sedia bersaing sesama umat Malaysianjing dan kaum-kaum lain dengan jujur dan terhormat kalau kondisinya memaksa.

KAMI, umat Malaysianjing bersumpah setia untuk :

1. Mempertahankan dan patuh pada kepentingan dan hak Ibunda kami, Inggris hingga akhir zaman.

2. Mempertahankan kedaulatan Raja-Raja Inggris di Semenanjing Malaysianjing

3. Memperjuangkan ikhtisad dan pelajaran bangsa Inggris dan

4. Mempertahankan maruah Negara Inggris supaya aman dan sejahtera


Wassalam,


Dimaklumatkan oleh : Yang Dipertuan Agong Seri Paduka Duli Yang Maha Murtad Beruk Pondan Mizan Pukimak





RUKUN NEGARA


1. Kepercayaan kepada Tuhan (Tuhan yang mana, Tuhan UMNO atau Tuhan YANG DIPERTUAN AGONG SERI PADUKA DULI YANG MAHA MURTAD?)

2. Kesetiaan kepada Raja dan Negara (Nah, ini lagi yang membingungkan, Raja itu dipilih 5 tahun sekali, artinya kesetiaan itu hanya 5 tahun sifatnya, habis masa jabatan Raja, habis pula setianya kah kah kah)

3. Keluhuran Perlembagaan (Di Malayasianjing tidak ada yang luhur lembaganya, sebab dihuni oleh Babiputra-Babiputra munafik)

4. Kedaulatan Undang-Undang (Undang-undang yg bagaimana, Undang-Undang Hadlari atau Undang-Undang TUHAN UMNO?)

5. Kesopanan dan Kesusilaan (Banyak2 liat Kosmo, MalaysiaKini, myMetro, UtusanMalaysianjing, dll)




Salam Pembuka

Blog ini khusus aku buat untuk ditujukan kepada para BABIPUTRA2 idiot yang ada di negeri Malasya. Negeri dimana berisi makhluk-makhluk idiot yang mengaku sebagai Asia Sesungguhnya..tak satupun dari mereka yang memahami bahwa Asia itu luaaaaaaaasss.. Ibarat katak dalam tempurung, yang mereka lihat cuma negeri mereka sendiri. Negeri yang juga berisi kaum gay, kaum munafik, pemalas, mat rempit, tukang ngintip jiran mandi, tukang rogol saudara sedarah, tukang ngintip orang2 beromen dg b'modalkan HP n handyCam, suka meludah ke muka sendiri, suka meludah ke langit, serta tukang ngintip budaya bangsa lain lalu mengklaim sebagai budaya mereka! Buat BABIPUTRA2 dungu n idiot Malasya, kalian boleh hack atau mau hilangin atau mau acak2 atau mau rusak ini blog..aq persilahkan, gpp kq..aq banyak blog juga, tapi blog-nya orang2 Malasya, jadi tinggal aq ambil alih jer hehehe..tapi inget jangan ninggalin jejak...!!! Saye ucapken terima kasih kepada BABIPUTRA2 terbaik Malasya, yang mana sadar tidak sadar telah berhasil menjadikan saye orang yang kreatif, d mana kreatifitas dari saye ini akan saye persembahken sepenuhnya khusus buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, sekali lagi saye ucapken terima kasih banyak-banyak. Untuk menghindari kesalahpahaman n alihfungsi persepsi (hehehe), tidak d sarankan untuk mengomentari apa yang menjadi postingan dalam blog ini, walaupun ada ruang buat ngoceh n ngasih komentar, kecuali kalo anda merasa tidak waras! ha ha ha ha. Blog ini cuma sebagai penyeimbang, pencerahan, pembanding n pembelajaran buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, bukan bermaksud apa2 kerana 95% sumbernya b'asal dari BABIPUTRA2 terbaik Malasya sendiri, terima kasih. Sebagai penutup, percayalah..aku tidak membenci Malasya, yang aku benci adalah BABIPUTRA2 Malasya yang sok tahu, sok pintar, sok dalam segalanya. Aku tidak akan pernah mencacimaki kalian, BABIPUTRA2 Malasya, tapi selama kalian sebagai BABIPUTRA2 Malasya masih memiliki kegemaran menghina n merendahkan bangsa Indonesia, maka aku juga akan menghina kalian dengan sehina-hinanya hingga kalian sadar bahwa tidak ada satupun manusia yang mau dihina...see you! Man_One

Rosmah Lucah Manjoor

Rosmah Lucah Manjoor
Bini Najib Rojak

Najib Binti Rojak

Najib Binti Rojak
The Truly Babiputera Asia

JALANG = JALUR GEMILANG

JALANG = JALUR GEMILANG
The Best Babiputeri Semenanjing Malaysianjing

Salam



Hmmm...Begitu Marahnya Korang..! Baru korang faham, macam mana perasaan bangsa yang korang hina, yang korang rendahkan, yang korang remehkan dan korang perkekehkan..huhuhu. Macam tulah apa yang Bangsa Indonesia rasakan, saat Lagu Kebangsaan Indonesia korang lecehkan, Kerendahan hati Pejabat-Pejabat Indonesia korang anggap remeh, kedaulatan Indonesia korang lampaui, macam tulah yang sekarang korang rasakan.

Bezanya, Bangsa Indonesia masih bersabar hingga detik ini...Semoga blog sederhana ini dapat menambah penyadaran buat kita semua, bahwa tak ada seorangpun atau satu bangsapun mahu dengan rela kena di hina.


Wasalam.


Man_One




Jumat, 17 September 2010

PENDIRIAN NEGARA MALAYSIA MERUPAKAN PROJECT USA / FREEMASON

Hmm..Selama ini Babiputera-Babiputera Malaysianjing menghina, mengejek Bangsa Indonesia, kerana dianggap bekas jajahan Belanda, mereka mengorek-ngorek semua bahan di Internet soal penjajahan Belanda di Indonesia hanya untuk mencari keburukan-keburukan dan sisi lain perjuangan sesungguhnya...Perjuangan Bangsa Indonesia menentang penjajahan Belanda merupakan jalinan sejarah yang sangat panjang yang sifat-sifat heroisme dan romantsimenya akan selalu mengikuti ke manapun putra-putri pertiwi melangkah, menapaki jejak sejarah yang silih berganti berubah dalam kehidupan mereka. Sementara itu Babiputera-Babiputera Malaysianjing tak faham ertinya perjuangan, kerana mereka tak pernah merasa berjuang, mereka merdeka dalam kebingungan, penipuan sejarah, kemunafikan tokoh-tokoh Bangsa mereka. Sebagian besar Babiputera Malaysianjing tak faham, bagaimana sejarah Malaysianjing terbentuk, kerana terjadinya penipuan yang dilakukan segelintir kaum Melayu dibantu Ibunda Tercinta, Inggris. Namun pada akhirnya fakta berbicara setelah sekian lama terkubur dalam kedunguan Babiputera-Babiputera Malaysianjing, SEJARAH MEMBUKTIKAN....PENDIRIAN NEGARA MALAYSIA MERUPAKAN PROJECT USA / FREEMASON.

Monggo disimak...


Penubuhan MALAYSIA : perancangan USA sejak 1889?, kertas kerja HARVARD UNIVERSITY
by Rizie Ahmad on Tuesday, July 20, 2010 at 1:59pm

1) kajian yang telah dijalankan oleh UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA dari Fakulti Sains Pentadbiran dan Pengajian Polis kata nama MALAYSIA sudah ada pada tahun 1889 lagi.. perancangan penjajah barat memecah-belahkan dan melemahkan dunia Melayu sudah beratus-ratus tahun dirancang oleh FREEMASON!


Dokumen Fremason, cikal bakal Malaysia

3) aku rasa macam nak menangis je bila jumpa benda ni semasa aku cari mengenai sejarah sebenar penubuhan negara MALAYSIA dan INDONESIA, ia bermula ketika aku berasa amat hairan kenapa FILIPINA suatu ketika dahulu pernah nak klaim nama MALAYSIA, sebelum Tanah Melayu, Sabah, Sarawak dan Singapura dapat dulu dulu nama MALAYSIA.

4) Rupa-rupanya perancangan negara MALAYSIA sudah ada kertas kerjanya beratus tahun sebelum diisyhtiharkan "merdeka", dan yang amat jelas ialah kertas kerja penubuhan negara MALAYSIA serta kritikannya di HARVARD UNIVERSITY pada tahun 1937 oleh Rupert Emerson yang merupakan PENASIHAT LUAR USA pada ketika itu serta professor of political science and international relations in Harvard University (gambar disertakan)

5) Dokumen rahsia USA mengenai penubuhan negara Malaysia bertajuk seperti dibawah telah dibuang oleh USA di dalam website rasmi dia setelah artikel mengenainya diterbitkan di Universiti Teknologi MARA.... kuat betul perisik CIA nih
"Foreign Relations, 1964-1968, Indonesia; Malaysia-Singapore; Philippines.Editor: Edward C. Keefer General Editor: David S. Patterson, United States Government Printing Office, Washington, 2001."

6) Dato Onn Jaafar : pengasas Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu (PEKEMBAR), tulisan asal ڤرتوبوهن كبڠسأن ملايو برساتو atau nama sekarang telah diInggeriskan menjadi United Malay National Organisation(UMNO) atas sebab British mengharamkan semua parti yang tidak diInggeriskan


Dato Onn Jaffar, Beliau difitnah secara keji oleh bangsanya sendiri!

Ucapan terakhir Dato Onn Jaafar sebagai Yang DiPertua UMNO pada 26 Ogos 1951:

“Oleh kerana saya mempunyai beberapa peluang dapat melihat sesuatu gerak langkah, sesuatu perbuatan atau cadangan yang hendak dijalankan di Tanah Melayu ini; langkah-langkah dan perbuatan yang mendatangkan kebimbangan kepada diri saya sendiri.

…saya dapat peluang itu oleh kerana dapat melihat tempat2 yang tidak dapat dimasuki kebanyakkan orang. (adakah Dato Onn Jaafar sudah berjaya masuk ke dalam salah satu loji FREEMASON di Tanah Melayu ketika itu?) Melihat gerak langkah dan cadangan-cadangan yang hendak didatangkannya ke atas Tanah Melayu ini.

Malang mulut saya tertutup, malang saya berkata mulut saya ini tertutup tidak dapat menzahirkan kepada umat Melayu Semenanjung ini apa yang diketahui oleh saya dalam masa menyempurnakan pekerjaan2 dan tanggungan saya itu…“
rujukan : (Mohamed Abid, 2003, muka surat 191-192)



penubuhan salah satu loji FREEMASON oleh penjajah pada tahun 1927 di Pulau Pinang, upacara perletakan batu asas


Gedung Freemason di Johor


7) Gagasan USA tentang Malaysia sepertimana yg dihasratkan Rupert Emerson (kemungkinan besar ahli FREEMASON) menjadi kenyataan pada tahun 16 September 1963 bilamana Singapura, Tanah Melayu (atau suka dikenal sebagai Malaya), Sabah dan Sarawak bersama-sama menubuhkan Malaysia. Brunei di saat akhir, menarik diri daripada menyertai Malaysia, dan kekal dibawah naungan jajahan Inggeris hingga ke tahun 1984. manakala Singapura pula menyertai Malaysia setakat tahun 1965.

8) Pendokong gagasan Nusantara Melayu Raya seperti Lim Chin Siong dan Said Zahari yang menentang penubuhan Malaysia sebagai projek kolonial A.S, juga beranggapan Singapura sememangnya sudah menjadi bahagian Tanah Melayu, tidak timbul persoalan tentang Singapura masuk Malaysia. Kita tidak akan semudahnya melupakan derita suatu pengorbanan cita2 masa lalu yg gagal. Perlembagaan rakyat dan gabungan Putera AMCJA, perang anti British darurat, dan kemerdekaan, Barisan Sosialis dan penangkapan ISA terhadap hampir kesemua wakil rakyat Parti Rakyat dan Parti Buruh, Adun, Ahli Parlimen, Ahli Pihak Berkuasa Tempatan, juga pemimpin bahagian dan cawangan, pengharaman pilihanraya majlis tempatan atas kemenangan hampir seluruh kerusi kepada Barisan Sosialis. Presiden Pas, Dr Burhanudin Al-Helmy juga turut merengkok di dalam ISA atas tuduhan kununnya menentang penubuhan Malaysia. Hal ini ditulis Pak Said Zahari, yang dipenjara ISA oleh Lee Kuan Yew di Singapura, selama 17 tahun tanpa bicara, dalam buku memoirnya “Meniti lautan gelora.”

9) Jadi bukan Tunku Abdul Rahman lah yang mencipta nama Malaysia. Jika begitu tertipulah kita gamaknya. Dan sudah tentunya juga mereka inilah yang telah mencatur dan mengatur (indirect rule) siapa yang patut memerintah dan generasi yang bagaimana patut dilahirkan oleh negara Malaysia itu kelak.

10) Realitinya, Dato’ Onn sudah dapat mengesan perancangan ‘mereka’ itu sedari awal lagi, malangnya orang UMNO telah dibutakan oleh dakyah barua British dan agen2nya sehingga ke hari ini. Akhirnya Dato Onn pula yang dihina dan dituduh talibarut British. (Mohamed Abid, 2003, p189)

11) Sesuatu yang besar pasti berlaku selepas era pemerintahan Najib Tun Razak kerana pencaturan Perdana Menteri Malaysia telah berakhir!

R - Tunku Abdul Rahman
A - Tun Abdul Razak
H - Tun Hussein Onn
M - Tun Dr. Mahathir Mohamad.. (Musa Hitam bertanding tapi kalah kepada Dr.M M)
A - Abdullah badawi (Anwar Ibrahim dipenjarakan atas tuduhan liwat/sodomi)
N - Najib Tun Razak (seperti menang tanpa bertanding kerana tiada lagi orang ada nama N)


Sebenarnya masih ada cikal bakal pemimpin Malaysia :

R - Tunku Abdul Rahman
A - Tun Abdul Razak
H - Tun Hussein Onn
M - Tun Dr. Mahathir Mohamad.. (Musa Hitam bertanding tapi kalah kepada Dr.M M)
A - Abdullah badawi (Anwar Ibrahim dipenjarakan atas tuduhan liwat/sodomi)
N - Najib Tun Razak (seperti menang tanpa bertanding kerana tiada lagi orang ada nama N)

M - Man_One
A - Aku
C - Ciapa Lagi (maksa..hehehe)
H - Hensem
O - Oo..ini to orangnya..


Kah kah kah...Babiputera...Babiputera...Malaysianjing...Malaysianjing...
Babiputera Malaysianjing...Babiputera Malaysianjing....

Kalian benar-benar Hewan yang UNIK, ANEH dan AJAIB...kah kah kah

Read More.. Baca selengkapnya..

Kamis, 16 September 2010

IKLAN LEBARAN KAT MALAYSIANJING, DAN JEJAK FREEMASON

Pada saat menjelang Hari Raya Aidil Fitri kelmarin, beberapa hari iklan Hari Raya tersebut tampil di TV3 Malaysianjing, dan ternyata saat diperhatikan dengan seksama dan dalam tempoh yang sesingkat-singkatnya, dalam iklan tersebut terdapat unsur Freemason (Iluminati). Aneh, kenapa Iklan tersebut terlanjur berkeliaran di Televisi Malaysianjing, bukankah indera penciuman Malaysianjing begitu peka hingga hal-hal sekecil apapun pasti tercium sebelumnya? pesan apa yang cuba ingin disampaikan oleh pembuat iklan tersebut?






Keterangan dan Analisa....keh keh keh

1.Budak Lelaki Melayu - Orang Melayu

2.Buku - Bible

3.Pondok Buruk Beratap Rumbia - Kemiskinan

4.Malam Yang Gelap - Islam yang mundur

5.Mentol Lampu - Pencerahan (Illumination) - Lucifer@Iblis

6.Sangkar Burung - Simbol manusia yang terkurung dan terkongkong dengan ajaran ISLAM

7.Tingkap Terbuka - Jalan keluar dari kemiskinan dan kemunduran

Scene 2 - Close up sehelai mukasurat yang mempunyai gambar sebuah beca bewarna merah dengan berlatarbelakangkan sebuah pokok Krismas dan North Star (Bintang Utara), menutup sehelai mukasurat lain bertulisan JAWI yang diterbalikkan (inverted).

1.Mukasurat Bergambar - Bible (Christianity)

2.Mukasurat Jawi terbalik - Al-Quran yang dihinakan

3.Beca Merah - Samaran untuk kenderaan Santa Claus

4.North Star - Bintang Kelahiran Horus (Dajjal) Pokok Krismas - Simbol Paganism

Scene 3 - Keluarnya bintang-bintang kecil beraura yang membawa cahaya dari gambar beca. Budak Melayu delighted (kagum dan gembira). Bintang-bintang berterbangan keluar dari tingkap rumah buruk lalu membentuk sebuah beca merah berlampu lip-lap dengan seorang lelaki separuh abad yang memakai songkok (bukan ketayap) putih dan berambut putih. Lelaki separuh abad mempelawa budak Melayu untuk bersama-sama menaiki beca merah dan seterusnya meninggalkan pondok buruk.

1.Bintang-bintang kecil beraura - Keajaiban, kekayaan, kemahsyuran, kemodenan etc.

2.Lelaki Rambut Putih Dan Bersongkok Putih - POPE - Ketua Agama Kristian

3.Pelawaan Menaiki Beca - Pelawaan Masuk Kristian Scene

4 - Budak Lelaki Melayu dengan seorang Budak Perempuan Melayu masuk ke dalam beca dan terus duduk bersandar. (Scene ini memaparkan kejayaan memurtadkan (merosakkan) Bangsa Melayu)

1.Budak Lelaki Dan Budak Perempuan Melayu - Bangsa Melayu.

Scene 5 - Beca terbang ke Pulau Pinang, Teluk Intan, dan Kuala Lumpur. Tempat-tempat ini bercahaya dan bersinar (illuminated) dengan kehadiran beca merah.

1.Pulau Pinang - Tempat Illuminati mula bertapak (Francis Light)

2.Teluk Intan, Hilir Perak

3. Kuala Lumpur

Scene 6 - Tiba-tiba ada satu pasangan tambahan budak lelaki/perempuan melayu dalam beca.

1.Pasangan Melayu Extra - Murtad dan kerosakan makin berkembang dan mendapat sambutan

Scene 7 - Beca berhenti depan unit kondo. Satu pasangan budak Melayu lagi diorang pickup. Budak Melayu Kampung gembira sampai bercahaya-cahaya mukanya.

1. Kondo - Bandar/Middle Class. Budak kampung dah diterima oleh orang bandar. Masuk Kristian adalah cool, urban, modern dsbnya.

Scene 8 - Seorang budak perempuan memeluk seorang budak perempuan lain dari belakang. Kepala seorang budak lelaki hanya tersengih di tepi pasangan tersebut.

1.Pasangan Budak Perempuan Berpelukan - Lesbianism/Feminism

2.Kepala Budak Lelaki Tersengih - Lelaki yang tak dipedulikan dan diperbodohkan.

Scene 9 - Beca terbang merentasi sebuah pulau.

1.Pulau - Singapore lah.

Scene 10 - Beca terbang merentasi awan dan menuju ke sebuah kawasan pergunungan. Kelihatan sebuah masjid di sebelah kiri, budak-budak Melayu tak mempedulikan kewujudan masjid malah lebih tertarik dengan pemandangan di bawah beca terbang.

1.Kawasan Pergunungan (Bukit-bukau) - tempat tinggal Jin

2.Masjid Kecil - Agama Islam yang lemah

Scene 11 - Budak-budak Melayu sudah mendarat dan terus berlari sambil menunjuk-nunjuk ke arah Masjid yang terletak jauh disebalik jurang yang dalam sambil ketawa berdekah-dekah. Terdapat dua tangan misteri yang juga sedang menunjuk-nunjuk ke aras masjid. Sebuah bangunan misteri berada di antara masjid dan budak-budak Melayu.

1.Bangunan Misteri - Sebagai cover up (Yang sebenarnya ditunjuk-tunjuk adalah Masjid)

2.Perbuatan Menunjuk Menggunakan Jari Telunjuk - Perlakuan Biadab


Perhatikan gambar ini!



Beca perwujudan kereta Santa Claus





Pak Tua gambaran yang mewakili sosok Santa Claus



Sepasang remaja Malaysianjing yang berjaya direkrut untuk murtad, di kejauhan ada gambar mesjid, coba perhatikan awan yg melintas di menara mesjid, kenapa awan-awan itu menjadikan menara mesjid seperti kesan lambang salib?



Perhatikan juga gambar ini!

Dua ekor Malaysianjing yang dah berjaya dimurtadkan!


Bintang Daud (Segitiga Daud)


Sejak bila Islam kena mengena dengan bunga teratai (Lotus)? Dunia dah tahu, dari zaman berdirinya Islam, tidak pernah ada simbol-simbol bunga teratai di dalamnya. Yang berhubungan dengan bunga teratai dari zaman dahulu cuma ada satu agama, Budha!



Sebagai tambahan, kad raya juga dah bercampur dengan kekafiran..

Cuba tengok gambar kad raya ini!



Sejak bila masjid ada simbol salib?


Tapi inilah Malaysianjing, semua boleh, semua bisa!
Read More.. Baca selengkapnya..

BABIPUTERA dan BABIPUTERI MALAYSIANJING, PENGHINA ISLAM SEBENAR

Kelakuan si Kuching Garong..eh salah...wakakakak, maksudnya kelakuan beberapa ekor makhluk yang berhati hewan ini memang terlampau, mereka berani berlaku menghina Islam, agama yang (konon lorh..) begitu disanjung-sanjung mereka..cam hampeh jer!


GADIS TUDUNG MEMPERSENDA ZIKIIR




MELAYU PEMGHINA ISLAM SEBENAR




KAK ROS HINA ISLAM




Ckckckckck...(sambil geleng-geleng kepala)....hebat, mantab..!!!
Read More.. Baca selengkapnya..

SEPAK TERJANG ROSMAH LUCAH MANJOOR, THE SECRETS FINALLY REVEALED

Hmmm..Bukan sulap bukan sihir, bukan saya mahu memfitnah, yang saya tampilkan di bawah ini merupakan kumpulan opini, serta kesaksian Babiputera Malaysianjing sendiri..dan orangnya masih hidup..muehehehehe.



Rosmah Perempuan Puaka

Benarkah Rosmah Lucah Manjoor adalah merupakan OTAK UTAMA dalam kes Pembunuhan Altantuya?




Rosmah Perempuan Puaka




Rosmah Perempuan Puaka




Rosmah Perempuan Puaka



Rosmah : Rahsia Terbongkar




Saya tak nak bagi komen, takut ngan ISA..beler...kah kah kah

Saya cuma mahu sumbang lagu jer...tapi versi Rosmah!

Lucah...Lucah...Lucah...yang kuinginkan, si Najib...Najib...Najib...yang kau berikan...bwakakakakakakak......................Mampoooss lu Rosmah, kote Najib tu kecik sangat, bengap plak ko nie...kah kah kah!

Read More.. Baca selengkapnya..

Rabu, 15 September 2010

KETIKA MUSIM BUANG BAYI TIBA (PART 3)

Ini merupakan lanjutan episode-episode Musim Buang Bayi yang lalu dan ianya adalah penyebab dan asal muasal macam mana kes ini boleh berlaku kat Malaysianjing, semoga boleh menjadi pelajaran bagi Babiputera-Babiputera Malaysianjing, agar mereka mampu untuk lebih meningkatkan prestasinya dalam soalan Kejohanan Buang Bayi..kah kah kah


Iklim sosial negara kita kian teruk dan parah . Nilai maruah dan harga diri telah turun semurah sekeping kad prepaid .

Jika seketika dulu dunia dikejutkan oleh tindakan Natalie Dylan dari San Diego USA [ 22 tahun ] melelong daranya dan dibida oleh seorang lelaki Britain dengan harga 2.5 juta pound [ RM 13 juta ] , kemudian Miss Spring [ 17 tahun ] melelong daranya turun pada bidaan serendah RM 1 juta dan Alina Persia [ 18 tahun ] pula menerima bidaan 10 Ribu euro apabila beliau turut melelong daranya .

"TETAPI ANAK-ANAK BETINA MALAYSIANJING ADA YANG MELELONG DARANYA DENGAN MEE GORENG SEPINGGAN dan KAD PREPAID (KARTU PRA BAYAR..HEHEHE) SEKEPING".

Demikianlah harga maruah yang semakin susut malah hancur dan binasa.

Apabila maruah dan harga diri boleh dilelong dan digadai semurah itu , apalagi nilai yang ada pada manusia seperti itu untuk dipertahankan . Mereka akhirnya menjadi hamba nafsu yang tidak lagi mengenal syurga dan neraka atau dosa dan pahala . Hidup mereka hanya diabadikan kepada perut dan apa yang berada dibawah perut . Rosak nilai , hancur maruah dan binasa tamadun .

Akhir - akhir ini , negara kita semakin menggerunkan . Sungguh menakutkan apabila statistik jenayah rogol , zina dan buang bayi ini semakin berleluasa seperti tidak menunjukkan tempoh tamatnya. Bermula dengan pergaulan bebas , pil ectasy , dadah , arak , pusat pelacuran , filem porno , laman lucah dan sebagainya sehinggalah sekatan ke atas majlis agama , sekolah agama rakyat [ SAR ] , mengurangkan sukatan pengajian Islam di pusat pengajian tinggi , mengambil tindakan ke atas khatib yang tidak bertauliah telah menyuburkan mungkar dan maksiat yang sedang berleluasa ini .
Saya memerhatikan sejak kebelakangan ini untuk tempoh beberapa tahun seperti menunjukkan satu trend bahawa bulan Julai , August dan Sept adalah bulan yang cukup banyak kes buang bayi dilaporkan dan ditemui.

Jika bulan Julai , Ogos dan September ini bulan menetas ertinya bulan December sebelumnya adalah musim mengawan . Dalam bahasa mudah , jika bulan Julai , Ogos dan September ini adalah bulan buang bayi ertinya bulan December sebelumnya adalah bulan berzina . [ sebab tidak mungkin berzina bulan ini , bulan depan buang bayi ]

Bulan December adalah bulan terakhir bagi setiap tahun menurut kalendar masihi . Biasanya di negara kita akan menyambut kedatangan tahun baru detik 12.00 am 1 january dan sambutan itu akan rayakan dengan pesta - pestaan , konsert hiburan , tari menari sedari awal malam sehingga ke awal pagi esoknya . Tentunya pula pesta - pesta itu akan diserikan lagi dengan arak , pil ectasy , pil kuda dan pelbagai bahan khayal untuk membekalkan tenaga kepada melakukan maksiat semaksima mungkin .
Pengalaman saya meronda bersama dengan skuad Dewan Pemuda PAS Pusat dan negeri - negeri jelas menunjukkan bahawa malam sambutan tahun baru inilah menjadi musim mengawan beramai - ramai atau besar - besaran pasangan - pasangan yang tidak mengenal lagi batas dosa dan pahala . Sebahagian besar mereka adalah remaja atau anak - anak yang mengawan semahunya memuaskan nafsu liar mereka. Akhirnya 7 atau 8 atau 9 bulan kemudian tibalah masa menetas. Kini kita boleh saksikan bagaimana pesta menetas pula di dada - dada akhbar yang saya yakin akan berkurang sedikit selepas september nanti.



1. Saya agak terperanjat apabila posting atau kenyataan saya mengenai punca berlakunya gejala buang bayi pada hari ini masih ditempelak. Sebahagiannya marah - marah kerana saya mengaitkan Malam Sambutan Tahun Baru , Hari Kekasih dan Malam Sambutan Ulangtahun Kemerdekaan negara sebagai antara detik mulanya episode kejam ini iaitu buang bayi .

2. Sebahagiannya secara sinis mempersoalkan kenyataan saya dengan bertanyakan bukti . Sememangnya saya tidak mengemukakan bukti dalam posting saya terdahulu kerana menyangka perkara ini telah diketahui umum . Penyakit sosial dalam negara kita kini telah diketahui oleh semua dan hampir semua mengetahui apakah punca - punca utamanya selain faktor - faktor sampingan yang lain .

3. Saya akui , bukanlah semua penzinaan itu berlaku pada malam sambutan Tahun Baru atau malam Sambutan Hari Kekasih dan juga malam sambutan ulangtahun Kemerdekaan . Tetapi detik - detik perayaan dan sambutan yang diraikan ala barat secara tidak terkawal pada perayaan Tahun Baru , Hari kekasih dan Ulangtahun Kemerdekaan tersebut tidak boleh dinafikan bahawa ia adalah antara penyumbang besar kepada berlakunya penyelewengan sosial dan akhirnya terjerumus dalam kancah penzinaan .

4. Antara faktor lain yang telah saya sebutkan dalam posting - posting saya terdahulu bahawa ia hadhir dari satu kepincangan sistem yang kini sukar dibaiki setelah ianya jauh menyeleweng dari jalan Allah swt. kecuali menukar sistem dan peraturan yang melibatkan cara hidup agar melandasi syariat dan pedoman Rabbani [ wahyu Allah ] .

5. Antara faktor - faktor lain seperti :

- Lambakan filem dan bahan lucah dipasaran
- Laman - laman lucah di intenet tanpa sekatan
- Kurangnya didikan agama atau moral yang berkesan
- Keretakan hubungan keluarga dan rumahtangga
- Pergaulan bebas dan hidup liar tanpa tanggungjawab
- Budaya Hedonisme dan bebas agama

6. Sementara apa saya sebut mengenai sambutan Tahun Baru , Hari Kekasih dan Ulangtahun Kemerdekaan dalam negara kita adalah menepati salah satu dari punca yang dikenal pasti . Kali ini , bolehlah saya mengemukakan sedikit asas kenapa saya menegaskan demikian . Jika masih juga belum memadai , maaflah saya mohon , kerana saya pun tidak banyak masa untuk mengulas perkara yang telah diketahui umum .


a] Sambutan Malam Tahun Baru.

Penolong Pengarah Bahagian Penguatkuasaan Undang - undang Syariah jabatan Agama Islam Pahang [JAIP] Badarudin Ahmad Bustami berkata pihaknya kesal kerana gadis pada usia 16 sanggup menggadaikan maruah dengan mengadakan hubungan seks bersama 5 remaja lelaki lepasan SPM ketika menyambut malam Tahun Baru di sebuah hotel bajet di Jalan Besar Kuantan Pahang . Laporan Harian Metro [ 2 January 2009 ]

Seorang penyampai berita swasta dan seorang pelakon wanita adalah antara 26 orang yang ditahan dalam satu pesta seks dan dadah bagi meraikan kedatangan Tahun Baru di sebuah bilik hotel di Jalan P Ramlee di ibu negara . Operasi tersebut diketuai oleh Asisten Superintendan Mahani Ahmad dari Bahagian D7 cawangan maksiat , judi dan kongsi gelap Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kuala Lumpur . Laporan Berita Harian [1 January 2009]

Lebih 300 remaja yang melakukan kegiatan tidak senonoh dengan pasangan masing - masing di tahan dan dibawa ke masjid Asy Syakirin berhampiran Menara Berkembar KLCC untuk menjalani sessi kaunseling dan motiasi dalam Ops Hijrah 2008 pada malam sambutan Tahun Baru . Laporan Sinar Harian [ 2 January 2008 ]
Pesta seks besar - besaran di tepi pantai di Johor Bharu bagi menyambut Tahun Baru . Syarat dikenakan ialah lelaki tidak dibenarkan memakai seluar dalam manakala wanita perlu memakai G-String dan sedia membukanya selepas tengah malam bagi meraikan sambutan Tahun Baru. Laporan Harian Metro [ 1 January 2009 ]
Bagai menjadi satu trend remaja sekarang ! demikianlah kata Timbalan Pengarah Jabatan Agama Islam Pahang [JAIP] Ghazali Abdul Aziz selepas berjaya menangkap 56 remaja berkhalwat di bilik - bilik hotel sekitar bandar Kuantan sempena sambutan tahun Baru . Laporan Kosmo [ 2 January 2009 ]

Mat Zahari Ali pengunjung di Bukit Bintang memberitahu Harakah ketika ditemui pada malam sambutan Tahun Baru bahawa sambutan pada malam itu sangat menjijikkan apabila beribu - ribu pengunjung yang datang ke situ dapat menyaksikan satu tarian wanita separuh bogel di Yegas Club berhampiran Times Square pada jam 11 malam . Mereka menari dan melalak seperti hilang aqal setelah meminum arak dan berhibur secara keterlaluan . Jijik dan lucah . Sementara itu Ketua Pemuda DAP [2004] Teng Chan Kim berkata : "Malaysia sepatutnya sudah meninggalkan budaya menyambut hari besar dengan hiburan semata - mata" . Laporan Harakah [ 2 January 2004 ]

b] Sambutan Hari Kekasih

Pengasas Pusat Kebahagiaan Wanita dan Remaja [KEWAJA] Yahaya Mohamed Yusof telah menegaskan bahawa sebahagian besar remaja yang ditempatkan di Kewaja mengadu lupa diri ketika menyambut Hari memperingati Kekasih. Mereka keluar berpasangan dan berpesta sehingga larut malam kemudian mengambil pil khayal sehingga mereka berzina lalu hamil . Utusan Malaysia [ 10 februari 2007 ]
Pengarah Kem Modal Insan KEWAJA Yahaya Mohamed Yusof yang telah mengendalikan 3000 kes mengandung luar nikah sejak 1998 berkata : Kira - kira 50 peratus daripada mereka adalah pelajar sekolah menengah atas dan IPT dan diakui bahawa setiap kali tiba musim perayaan [sambutan], kami akan menerima banyak kemasukan baru beberapa bulan selepas itu . Utusan Malaysia [ 10 Februari 2007 ]

Baru - baru ini satu lagi kecelakaan sempena sambutan hari kekasih , apabila satu kempen "No Panties" sempena sambutan Hari kekasih dilancarkan dalam negara kita . Untuk apa sambut Hari Kekasih tanpa seluar dalam ni ? kalau tidak merancang untuk melakukan maksiat ! Laporan Harian Metro [ 14 Feb 2010 ]


7. Ya Allah ! banyak lagilah bukti dan laporan atau statistik yang boleh ditulis . Tapi cukuplah saya tunjukkan 2 atau 3 fakta tersebut dan lihat sahajalah pada angka yang terlibat sudah cukup meresahkan dan membuktikan ianya suatu yang parah . Kalau tak cukup lagi , lain kali lah saya tulis . Mungkin lepas Ramadhan nanti sebab masih banyak ibadah khusus yang saya mahu lakukan . Mungkin juga sahabat - sahabat boleh tolong sambung . Semua orang tahu lah perkara ini atau ada orang sengaja buat - buat tidak tahu . Apa boleh buat !

8. Lagipun pagi ini saya nak berlepas ke Kedah untuk menyertai Munaqasyah ucaptama Dewan Pemuda PAS Pusat di Zon Utara [ Kedah dan Perlis ]

9. Insyaallah , Dewan Pemuda PAS Pusat akan mengadakan Sidang Meja Bulat bersama dengan Ngo - Ngo dan parti - parti politik yang lain untuk membincangkan perkara ini bagi membantu negara menyelesaikan krisis sosial dan moral yang dahsyat ini pada 22 August 2010 jam 2.00 pm di Anjung rahmat Gombak.

Sumber : http://episodeperjuangan.blogspot.com/



Sangat Mengharukan dan Menyedihkan......Bukti Kebiadaban Babiputera/Babiputeri Malaysianjing..!!

Untuk yang tak tahan, jangan tengok!
































Sungguh biadab bagi makhluk berhati hewan yang telah berani menantang murka Tuhannya..!!!





Sumber : http://episodeperjuangan.blogspot.com/
Read More.. Baca selengkapnya..

KETIKA MUSIM BUANG BAYI TIBA (PART 2)

Apa nak jadi bila Melayu Malaysianjing bersikap macam ni, kelakuan mereka melebihi haiwan. Seganasnya haiwan, mana pernah ada mereka membuang bayi mereka sendiri, kenapa Melayu Malaysianjing mampu berbuat macam tu, bahakan pada bulan Ramadhan mereka masih sanggup melakukannya? macam-macam ada di 1Malaysianjing..kah kah kah
Dibawah ini aq senaraikan beberapa kes Buang Bayi, di antara ribuan Kes Buang Bayi lainnya yang tak mungkin aq senarai kan kat sini...penat laaa...kah kah kah.
Hebatnya, Kes Buang Buang Bayi di Malaysianjing antara kes yang paling kerap terjadi dengan purata (pukul rata..hehehe) TIGA BAYI BERJAYA DIBUANG SETIAP 2 MINGGU sepanjang 2007-2010...Ckckckck..suatu prestasi yang sangat sangat gemilang dan membanggakan Malaysianjing..Ckckckck..(sambil geleng-geleng kepala).



Lelaki Tinggal Bayi Dalam Kotak

PETALING JAYA: Seorang bayi perempuan dipercayai baru dilahirkan ditemui dalam sebuah kotak di hadapan sebuah rumah anak yatim di Sungai Way, di sini, kelmarin.

Bayi berkenaan ditemui sukarelawan rumah anak yatim berkenaan selepas melihat seorang lelaki keluar dari kawasan rumah berkenaan dalam keadaan tergesa-gesa sebelum menaiki sebuah kereta kira-kira jam 5 petang. Ketua Polis Petaling Jaya, Asisten Komisioner Arjunaidi Mohamed berkata bayi berkenaan dibalut dengan tuala berwarna merah jambu dan kesan darah masih melekat di tubuhnya dipercayai baru dilahirkan beberapa jam sebelum ditinggalkan.

“Petugas di rumah anak yatim mendakwa melihat seorang lelaki meninggalkan kotak berkenaan dalam keadaan tergesa-gesa dan dia kemudiannya terus melakukan pemeriksaan sebelum mendapati ada bayi perempuan di dalamnya,” katanya ketika dihubungi.

Menurutnya, polis yang menerima laporan berhubung kejadian berkenaan kemudian mengambil bayi berkenaan sebelum diserahkan kepada Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM).
Menurutnya, kes berkenaan disiasat mengikut Seksyen 318 Kanun Keseksaan.


Bayi Lelaki Ditinggalkan di Bawah Jambatan

15/09/2010 9:12pm

Oleh KHAIRUL ABIDIN NUAR

IPOH 15 Sept. – Seorang bayi lelaki yang baru dilahirkan ditemui ditinggalkan di atas beberapa batang paip di bawah sebuah jambatan di Kampung Cegar, Bidor di sini petang ini.

Bayi malang itu ditinggalkan kira-kira 1.5 kilometer dari Taman Rekreasi Air Panas Sungai Kelah dan ditemui seorang wanita pada pukul 5.30 petang.

Timbalan Ketua Polis Daerah Tapah, Deputi Supritendan Abdullah Arshad berkata, bayi yang masih bertali pusat itu dalam keadaan sihat dan dibawa ke Klinik Kesihatan Sungkai untuk pemeriksaan lanjut. – Utusan


Bayi Maut Dicampak Dari Kenderaan Bergerak

15/09/2010 9:11pm

Oleh SOPI SAMAILE

SIBU 15 Sept. – Seorang bayi lelaki yang baru dilahirkan dan masih bertali pusat dicampak keluar dari sebuah kenderaan yang sedang bergerak sehingga menyebabkan kepalanya pecah.

Perbuatan kejam itu berlaku di sebuah lorong di kawasan Perumahan Taman Rajang di sini malam tadi.

Mayat bayi yang dibungkus dengan kertas suratkhabar dan dimasukkan ke dalam beg plastik hitam itu ditemui seorang peniaga wanita yang kebetulan lalu di lorong berkenaan antara pukul 9 hingga 10 malam. – Utusan


TANGISAN DALAM TONG SAMPAH
2010/09/08

KEPALA BATAS: “Orang yang buang bayi ini bukan manusia, tapi binatang,” kata Norhaidah Abu Ahmad, 42, yang menemui bayi lelaki bersama anaknya di tepi tong sampah dekat Sungai Korok, di sini, semalam.


DI SINI..Norhaidah menunjukkan tempat bayi ditemui, semalam.
Sebelum menemui bayi berkenaan kira-kira jam 8.30 pagi, Norhaidah dan anaknya, Nordiana Halidan, 21, sedang menunggang motosikal dalam perjalanan ke Pinang Tunggal untuk membeli arang.

Norhaidah berkata, dia memberhentikan motosikal untuk membuang bungkusan sampah dibawanya ke dalam tong di tepi jalan sebelum tiba-tiba terdengar bunyi tangisan bayi.

“Saya terkejut apabila anak saya mengatakan ada bayi dalam bungkusan plastik merah berbalut kain batik dengan uri masih bersamanya.

“Mulanya saya takut kalau orang salah sangka menuduh saya yang buang bayi itu. Oleh kerana kasihan melihat keadaannya, saya membawanya pulang ke rumah dan memberinya minum susu,” katanya yang menghantar bayi berkenaan ke Pondok Polis Kampung Selamat jam 12.30 tengah hari.

Sementara itu, Ketua Polis Seberang Prai Utara (SPU), Asisten Komisioner Zulkifli Alias, berkata pihaknya menerima laporan mengenai penemuan seorang bayi lelaki dekat tong sampah sebelum diserahkan kepada polis di Kampung Selamat.

Katanya, bayi berkenaan seberat 2.9 kilogram dipercayai dilahirkan dalam tempoh satu jam sebelum dibuang dekat tong sampah.

“Dia dibawa ke Hospital Kepala Batas (HKB) untuk pemeriksaan sebelum dihantar ke Hospital Seberang Jaya (HSJ) dan dilaporkan dalam keadaan baik,” katanya.


Bayi Ditemui Dalam Beg Kertas Pada Tiang Papan Tanda

SHAH ALAM: Seorang bayi lelaki yang masih hidup dengan badannya dibaluti kain batik ditemui dalam beg kertas di kawasan Pangsapuri Brunsfield di Seksyen 13, di sini, hari ini.

Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Noor Azam Jamaluddin, berkata beg kertas yang memuatkan bayi itu disangkut pada tiang papan tanda di simpang lampu isyarat kawasan kediaman itu.

Beliau berkata, bayi yang masih bertali pusat dan mempunyai uri itu ditemui oleh orang awam pada jam 5.30 petang.

"Berdasarkan siasatan awal, polis percaya bayi itu dilahirkan dalam tempoh kurang dari 24 jam dan berdasarkan warna kulit, polis tidak menolak kemungkinan bayi itu berbangsa Melayu atau Indonesia," , katanya ketika dihubungi di sini, hari ini..

Noor Azam berkata, bayi itu dihantar ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) Klang untuk rawatan.

Sehubungan itu, beliau meminta pengamal perubatan atau sesiapa yang mempunyai maklumat mengenai kejadian itu supaya menghubungi talian 03-55102222 atau balai polis berhampiran bagi membantu siasatan. - Bernama


Bayi Lelaki Bogel Ditinggalkan Depan Rumah Polis

KUALA TERENGGANU: Seorang bayi lelaki yang masih bertali pusat ditinggalkan di depan pintu pagar rumah seorang anggota polis di Kampung Batin, di sini malam tadi.

Lans Koperal Marzuki Hamid, 44, berkata bayi lelaki seberat 3.03 kilogram itu ditemui anaknya Hafiyana, 19, kira-kira jam 10.15 malam dalam keadaan berbogel dan ditinggalkan di atas rumput tanpa sebarang alas.

Marzuki yang bertugas di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kuala Terengganu berkata, ketika itu, beliau dan anggota keluarga yang lain keluar dan hanya Hafiyana ada di rumah. "Hafiyana ternampak bayi itu ketika ingin keluar untuk membeli barang di kedai tidak jauh dari rumah. Sebaik ternampak bayi itu, dia bawa masuk ke dalam rumah dan menyelimut bayi itu dengan tuala sebelum menghubungi saya," katanya kepada pemberita di sini, hari ini.

Marzuki berkata, sebaik mendapat panggilan daripada anaknya, beliau segera pulang ke rumah dan menghantar bayi yang mempunyai cukup sifat itu ke hospital.

Beliau berkata, bayi itu langsung tidak menangis ketika ditemui dan sepanjang perjalanan ketika dihantar ke Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ).

Pemangku Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri, Superintendan K Manorahan ketika ditemui pemberita berkata, bayi itu dipercayai baru sahaja ditinggalkan di rumah anggota polis berkenaan.

"Kami percaya ia ditinggalkan dalam tempoh tidak sampai sejam kerana ketika anggota polis itu keluar rumah pukul 9 lebih, bayi itu belum ada di situ," katanya. Beliau berkata, polis sedang mengesan ibu bayi berkenaan dan individu yang dipercayai meninggalkannya di situ dan siasatan dijalankan mengikut Seksyen 307 Kanun Keseksaan kerana cubaan membunuh.

Manoharan meminta orang ramai yang mempunyai maklumat mengenai pembuangan bayi itu supaya menghubungi balai polis berhampiran bagi membantu siasatan.

Sementara itu, Pegawai Perlindungan Kanak-kanak Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) negeri Mohd Abdan Ishak berkata buat sementara bayi itu akan dijaga oleh jabatan itu sebelum mahkamah menentukan institusi mana bayi itu akan ditempatkan.-Bernama


Bayi Ekspress di Atas Meja

BUKIT MERTAJAM: Bagaikan bermusim. Kes pembuangan bayi semakin menjadi-jadi dengan kejadian terbaru membabitkan seorang bayi perempuan ditemui berbalut kain lampin atas meja di depan sebuah rumah dekat Bukit Minyak, di sini, Ahad lalu.
Bayi berkenaan ditemui seorang pekerja kilang berusia 30-an sebaik pulang dari masjid selepas menunaikan solat Tarawih kira-kira jam 11 malam.

Secara kebetulan lelaki terbabit tidak mempunyai anak selepas berkahwin sejak 10 tahun lalu dan mengambil keputusan menjaga bayi berkenaan untuk dijadikan anak angkat.

Bagaimanapun, rakannya menasihatkan agar dia menyerahkan bayi itu kepada polis untuk siasatan lanjut.

Berikutan itu, lelaki terbabit tampil ke Ibu Pejabat Polis Daerah Seberang Prai Tengah (IPDSPT), Bandar Perda di sini, untuk membuat laporan semalam. Ketua Polis SPT, Asisten Komisioner Azman Abd Lah, berkata bayi perempuan berkenaan seberat 1.4 kilogram dengan ketinggian 43 sentimeter dan berkulit sawa matang.

Beliau berkata, bayi itu dalam keadaan sihat tetapi keturunannya belum dipastikan dan dihantar ke Hospital Bukit Mertajam untuk pemeriksaan lanjut.

“Bayi ini ditemui dua hari lalu dan pengadu berhasrat menjadikannya sebagai anak angkat. “Namun atas nasihat rakan, pengadu tampil ke IPD pagi tadi (semalam) untuk membuat laporan kerana perlu mengikut prosedur jika mahu mengambil anak angkat,” katanya.

Azman berkata, pihaknya masih menjalankan siasatan lanjut termasuk mengesan suspek yang membuang bayi berkenaan. “Kes disiasat mengikut Seksyen 317 Kanun Keseksaan dan ibu bapa atau individu yang membuang bayi boleh dipenjara sehingga tujuh tahun atau denda atau kedua-dua sekali,” katanya. Sesiapa yang mempunyai maklumat mengenai bayi berkenaan diminta menghubungi Ketua Bahagian Siasatan Jenayah IPDSPT, Asisten Superintendan S Subramaniam di talian 019-6351119.


Ditahan Selepas Buang Bayi Dalam Tong Sampah Hospital Melaka

MELAKA - Tembelang sepasang kekasih yang membuang bayi lelaki berusia lima bulan ke dalam tong sampah Hospital Melaka di sini terbongkar apabila kedua-dua mereka ditahan ketika ibu bayi itu mendapatkan rawatan di hospital tersebut kelmarin.

Kejadian pukul 4 petang itu terbongkar apabila kakitangan hospital berasa curiga melihat keadaan wanita tersebut seperti baru bersalin walaupun pada mulanya dia menafikannya.

Selepas didesak, wanita tersebut akhirnya mengaku yang dia baru sahaja melahirkan anak di dalam tandas hospital sebelum membuangnya di dalam tong sampah.

Bagaimanapun, pencuci bangunan kemudian secara tidak sengaja telah memindahkan sampah yang mengandungi bayi tersebut ke dalam tong sampah besar.


SEORANG anggota polis memeriksa mayat bayi lelaki (dalam bulatan) yang ditemui di pusat pengumpulan sampah Hospital Melaka semalam.

Gambar kecil pula ialah bayi lelaki yang ditemui di Seberang Takir, Kuala Terengganu
Sehubungan itu, polis terpaksa mengambil masa selama dua hari untuk mencari mayat bayi tersebut dengan menyelongkar lebih 20 buah tong sampah sebelum ia ditemui pukul 1.50 petang semalam di pusat pengumpulan sampah hospital.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Melaka, Asisten Komisioner Mohd. Adnan Abdullah berkata, siasatan mendapati pasangan tersebut berusia dalam lingkungan 20-an dan merupakan pelajar institusi pengajian tinggi (IPT).

"Sebaik menerima maklumat, kita telah melancarkan operasi mencari mayat bayi tersebut. Polis bernasib baik kerana menemuinya semula," katanya pada sidang akhbar di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Melaka semalam.

Mayat Bayi di Celah Plastik

MELAKA: Polis menahan reman seorang pesakit wanita dan pasangannya bagi membantu siasatan berhubung kes pembuangan mayat seorang bayi lelaki berusia kira-kira lima bulan di kawasan Hospital Melaka (HM), awal pagi kelmarin.

KEJAM...mayat bayi ditemui dalam longgokan sampah di kawasan hospital.
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri, Asisten Komisioner Mohd Adnan Abdullah, berkata gadis berusia 20-an ditahan di wad hospital, manakala teman lelakinya juga berusia 20-an ditangkap di Batu Berendam, di sini.

Menurutnya, sebelum itu, seorang Pegawai Perubatan hospital berkenaan membuat laporan berhubung seorang pesakitnya yang juga pelajar institut pengajian tinggi (IPT) sedang dirawat di wad kecemasan didapati mempunyai tanda-tanda baru melahirkan anak.

Katanya, susulan laporan itu, pihaknya melakukan siasatan dari segenap aspek ke atas pesakit itu dan dia mengakui melahirkan bayi di dalam tandas di HM dan kemudian membuangnya di dalam tong sampah di wad kecemasan hospital itu.

“Siasatan juga menunjukkan bayi yang dipercayai dibuang itu sudah diambil tanpa disedari pihak bertanggungjawab menguruskan sampah. Kami percaya sampah itu kemudiannya dibuang ke dalam tong sampah besar juga di kawasan hospital.

“Berikutan itu, kami melakukan pemeriksaan rapi dengan bantuan anggota forensik beberapa jam di sebuah tong sampah besar berkenaan, namun sehingga petang semalam (kelmarin) belum menjumpai mayat bayi itu,” katanya.

Difahamkan, anggota forensik sekali lagi melakukan pemeriksaan menyeluruh di sebuah lagi tong sampah di situ sebelum berjaya menemui mayat bayi kira-kira jam 1.50 tengah hari dalam keadaan amat menyayatkan hati di celah puluhan plastik sampah.

Mayat bayi terbabit kemudian dihantar ke Jabatan Perubatan Forensik dan Bilik Mayat HM untuk bedah siasat.

Sementara itu, Mohd Adnan berkata, pihaknya masih menunggu laporan bedah siasat sebelum memberikan ulasan lanjut berhubung identiti mayat bayi terbabit termasuk sama ada meninggal dunia ketika dilahirkan atau sebaliknya.

Katanya, kedua-dua pasangan berkenaan kini direman sehingga Sabtu ini bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 318 Kanun Keseksaan iaitu menyembunyikan kelahiran dengan jalan membuang mayat secara sulit


Bayi Perempuan Ditemui Ditangga Rumah

KOTA BAHARU: Seorang bayi perempuan ditemui ditinggalkan di tangga sebuah rumah di Kampung Salor di sini hari ini.
Bayi yang dibalut dengan kain lampin dan tuala itu ditemui pada pukul 8 pagi. Turut ditinggalkan ialah satu botol susu yang diletakkan di sebelah bayi itu.

Seorang anggota keluarga di rumah itu, Mohssin Sheikh Mohamad, 50, berkata bayi itu ditemui oleh anak saudaranya yang terdengar bunyi rengekan bayi di luar rumah.

"Kami membawa bayi itu masuk ke dalam rumah kerana khuatir akan dihurung serangga sebelum membuat laporan polis di Balai Polis Nilam Puri sejam selepas itu," katanya yang ditemui di Unit Kecemasan Hospital Raja Perempuan Zainab II di sini.

Bayi yang dipercayai dilahirkan beberapa hari lepas memandangkan tali pusatnya sudah tertanggal, dihantar ke Hospital Raja Perempuan Zainab II di sini untuk rawatan dan tindakan lanjut.

Mohssin yang juga seorang kakitangan Kementerian Kewangan berkata beliau yakin bayi yang ditemui itu bukan berasal dari kalangan ibu bapa yang tinggal di kampung itu.

"Rumah saya terletak di tepi jalan dan agak tersorok daripada pandangan umum menyebabkan bayi itu mudah diletak di tangga rumah kami," katanya.

Ketua Polis Daerah Kota Bharu, Asisten Komisioner Zahruddin Abdullah mengesahkan menerima laporan mengenai penemuan bayi itu.-Bernama


Janda, Dua Lelaki Ditahan Suspek Buang Bayi

TAMPIN: Seorang janda beranak dua antara tiga individu ditahan polis selepas dipercayai terbabit dalam kes penemuan seorang bayi perempuan yang masih hidup di depan sebuah rumah kosong di Kampung Sungai Dua, Gemencheh, di sini, Selasa lalu.

Ketua Polis Daerah, Superintendan Wooi Kooi Cheang berkata, selain wanita berusia 27 tahun yang juga ibu bayi malang itu, pihaknya turut menahan bekas suaminya berusia 29 tahun dan rakan karib lelaki berkenaan berusia 25 tahun di rumah berasingan sekitar Kampung Parit Buluh, Air Kuning Selatan, kira-kira jam 10 pagi semalam.

“Hasil siasatan awal polis mendapati wanita itu mengaku melahirkan bayi berkenaan di rumahnya dengan dibantu kedua-dua lelaki terbabit.

“Sejurus selesai melahirkannya, bayi itu dibungkus dengan kain batik dan dibuang di depan sebuah rumah kosong di Kampung Sungai Dua yang berada tidak jauh dari rumah suspek,” katanya di sini.

Menurut Wooi, ketiga-tiga suspek ditahan reman selama tujuh hari dan kes disiasat mengikut Seksyen 317 Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara maksimum tujuh tahun atau denda atau kedua-duanya sekali jika sabit kesalahan.

Katanya, kejayaan pihaknya menahan suspek berikutan maklumat orang awam dan kerjasama media yang memberikan liputan mengenai kejadian itu.

Akhbar sebelum ini melaporkan seorang bayi perempuan cukup sifat dan masih bertali pusat dibalut dengan kain batik ditemui di depan sebuah rumah kosong di Kampung Sungai Dua, Gemencheh, di sini.

Difahamkan, bayi malang berkenaan dikatakan sengaja ditinggalkan di atas lantai depan rumah di selekoh jalan kampung itu untuk memudahkan dilihat penduduk kampung.

Bayi itu seterusnya segera dihantar ke Klinik Kesihatan Air Kuning Selatan untuk menerima rawatan dan memaklumkan kejadian berkenaan di balai polis berdekatan.


Buang Bayi: Penjala Terkejut Kaki Bayi Terjulur Dari Beg

PETALING JAYA – Lima sahabat yang leka menjala ikan terkejut apabila menemui satu beg galas yang hanyut berisi mayat bayi perempuan di Sungai Tambun di Kota Damansara di sini semalam.

Beg galas berwarna hitam itu dipercayai dicampak ke dalam sungai itu dan dihanyutkan air menghala ke kolam tadahan banjir tidak jauh dari situ.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner, Arjunaidi Mohamed berkata, mayat bayi berkulit gelap itu dipercayai telah dibuang beberapa jam sebelum ia ditemui pada pukul 11.30 pagi oleh lima sahabat yang sedang menjala ikan.

Menurut beliau, ketika ditemui mayat bayi itu dibungkus dengan kain sebelum dimasukkan ke dalam beg galas.

“Bayi itu dipercayai telah mati sebelum ia dibuang ke dalam sungai,” cerita beliau ketika ditemui di tempat kejadian semalam.

Katanya, polis tidak menemui apa-apa dokumen atau nota dalam beg pakaian tersebut.

Berita selanjutnya di Kosmo! hari ini.



Hebat...ckckckckck..Malaysianjing benar-benar hebat...Kah kah kah.
Read More.. Baca selengkapnya..

Senin, 13 September 2010

HANIFAH AMAN SEEKOR BABIPUTERA MALAYSIANJING TERDUNGU

Sungguh suatu pernyataan yang sangat sangat bodoh dan sangat dangkal pemikiran dari seekor politikus Malaysianjing sekelas Menteri Luar Negeri. Suatu pernyataan yang melecehkan statusnya sebagai seekor Menteri Luar Negeri Malaysianjing. Adalah aneh jika Babiputera Malaysianjing seekor ini tidak memahami kondisi yang berlaku baik kondisi dalam negeri maupun kondisi hubungan bilateral antara Indonesia - Malaysianjing. Okelah, kita mungkin bisa memaklumi bila pernyataan Babiputera Malaysianjing seekor ini keluar karena terdorong rasa nasionalismenya yang dangkal akibat dilemparnya kedubes Malaysianjing dengan kotoran manusia. Tapi tahukah Babiputera Malaysianjing seekor ini, kenapa hal yang menjijikan itu bisa berlaku? Babiputera Malaysianjing seekor ini tidak memahami bahwa terjadinya pelemparan itu karena "KESABARAN RAKYAT INDONESIA TIDAK TERBATAS", bayangkan kalo kesabaran itu ada batasnya, pasti kotoran yang dilemparkan tidak diarahkan ke Kedubes Malaysianjing, tapi diarahkan ke muka Babiputera-Babiputera Malaysianjing, karena memang itu sudah pantas mereka dapatkan..bukankah anjing suka makan kotoran (baca: Najis)? Babiputera Malaysianjing seekor ini tidak menyadari, bahwa sebenarnya pernyataan itu lebih tepat diutarakan oleh Bangsa Indonesia, bukan Malaysianjing, Bangsa Indonesia lebih berhak memberikan pernyataan itu, bukan Malaysianjing! Namun Babiputera Malaysianjing seekor ini begitu pongah hingga tanpa sadar telah melecehkan statusnya sendiri sebagai seekor Babiputera Malaysianjing dengan mengeluarkan pernyataan itu.


Bangsa Indonesia bersabar, saat TKI-TKI di Malaysianjing disiksa, diperkosa, dihancurleburkan wajah-wajah dan tubuh mereka, dihinadinakan status mereka sebagai manusia, ironis, manusia-manusia Indonesia dihinadinakan oleh hewan-hewan yang bernama Babiputera Malaysianjing!

Bangsa Indonesia bersabar, saat Babiputera-Babiputera Malaysianjing mencuri ikan di peraiaran Indonesia.

Bangsa Indonesia bersabar, saat Tentara-tentara Babiputera Malaysianjing memindahkan patok-patok perbatasan wilayah, dan mengambil tanah Indonesia kilometer demi kilometer dan mengklaim sebagai tanah mereka.

Bangsa Indonesia bersabar, saat Helipad dibangun dengan jarak 7 meter dari garis batas...aneh, untuk apa?

Bangsa Indonesia bersabar, saat TLDM memprovokasi TNI AL di laut Ambalat, memasuki garis batas dan masuk melewati hingga sejauh 7 mil laut dari garis batas..saat di usir, mereka kocar-kacir.

Bangsa Indonesia bersabar, saat Malaysianjing mencuri dan mengklaim hasil kesenian dan budaya Bangsa Indonesia dan dengan tidak malu-malu mempatenkannya ke UNESCO
Bangsa Indonesia bersabar, bahkan saat Polis Air Diraja Malaysianjing menangkap 3 orang petugas DKP di perairan Indonesia...aneh!

Hmm..soal penangkapan ketiga petugas itu merupakan puncak kebodohan dan keangkuhan Babiputera Malaysianjing dan membuka kedok mereka sendiri, apa yang sesungguhnya mereka maukan. Ketiga petugas itu mereka tangkap, mereka bawa ke negeri Malaysianjing bersama kapal-kapal yang seharusnya menjadi barang bukti pengadilan, dan ketiga petugas ini yang nyata-nyata petugas dari dinas pemerintah, diperlakukan layaknya tahanan kriminal, diberi pakaian tahanan dan di borgol dengan tuduhan kasus penculikan...hahaha..benar-benar kocak, melihat kebodohan dan kedunguan Babiputera-Babiputera Malaysianjing. Sementara Babiputera-babiputera Malaysianjing yg ditangkap diperlakukan dengan baik, diberi makan, diberi rokok..., walau akhirnya dengan tetap gaya angkuh dan dungunya Babiputera Malaysianjing yang bergelar Menteri Luar Negeri seekor ini mengakui bahwa benar Polis Laut Malaysianjing telah memasuki wilayah perairan RI..Indonesia Masih Bersabar...huhuhu.

Kesabaran Bangsa Indonesia diwakili oleh tidak tanggung-tanggung, Presiden RI!

Presiden RI masih berusaha menyelesaikan masalah ini dengan cara damai dan kekeluargaan..hmmm.

Pidato beliau kemarin menunjukkan bahwa beliau merupakan negarawan yang mendunia, cerdas, bijaksana dan banyak perhitungan yang matang. Percayalah, jika menuruti hati nurani, beliau akan lebih suka memilih menyelesaikan persoalan yang genting ini dengan mengerahkan kekuatan militer mengingat beliau adalah seorang mantan Jenderal yang sudah berpengalaman di medan, bukan seperti Jenderal-jenderal Malaysianjing yang berpengalaman menjilat pantat Ibunda Yang Dipertuan Agong Seri Paduka Duli Yang Maha Mulya Queen Elizabeth. Aq bukanlah pemilih beliau saat Pilpres tempohari, karena saat Pilpres berlangsung aq lebih memilih menemui kekasihku di Solo..hehehe. Namun, bila melihat isi Pidato beliau, aq sadar, beliau benar-benar negarawan sejati yang mendunia, itu harus aq akui. Faktanya, beliau tidak terpengaruh oleh suasana, beliau masih menunjukan sikap sabar ditengah gejolak dan perasaan Bangsanya yang terluka oleh sikap pongah dan dungu yang ditunjukkan oleh hewan-hewan bernama Babiputera Malaysianjing, bahkan beliau yang dengan berlapang dada mau mendahului menyatakan seruan damai kepada Malaysianjing, bukan seruan perang. Percayalah, beliau memiliki perhitungan yang matang tentang soal ini, beliau tidak mau gagabah, itu menurut aq. Beliau berprinsip "SELAMA MASIH ADA JALAN DAMAI, TIDAK ADA PERANG, PERANG ADALAH SOLUSI TERAKHIR BILA JALAN DAMAI TIDAK BISA DILAKUKAN".
Disamping itu aq yakin, beliau tidak mau terjebak dan mengikuti kemauan Malaysianjing...Apa kemauan Malaysianjing?

Oke, akan aq jelaskan walau sebenarnya ini merupakan Top Secret bagi Babiputera Malaysianjing! he he he...

Sebagaimana yang telah diketahui, negeri Malaysianjing merupakan negeri yang miskin sumber daya alam (SDA), kalaupun ada jumlahnya sangat jauh untuk mencukupi kebutuhan mereka..untuk mencukupi kebutuhan-kebutuhan tersebut mereka tentu saja tidak mungkin harus melulu mengimpor SDA-SDA tersebut, satu-satunya cara ya..mencuri tadi, itu halal bagi mereka, mencuri dimana? ya mencuri ke negeri tetangga yang kaya akan SDA, Negeri yang SDA nya tidak akan habis hingga akhir zaman (selama itu dijaga, dihemat dan dipelihara), negeri itu adalah Indonesia Raya, suatu negeri yang merupakan negeri tercantik, terelok dan terkaya akan SDA di dunia...tidak ada negeri yang begitu cantik dan elok seperti Indonesia. Hal inilah yang membuat setiap bangsa besar dan maju di dunia ingin menguasai dan memilikinya. Kondisi ini tentu menimbulkan kecemburuan yang amat sangat (cemburu melihat kekayaan dan kejayaan orang/bangsa lain, merupakan salah satu budaya asli Malaysianjing, penulis) pada diri Malaysianjing. Oke, kita anggap selesai masalah SDA, kita semua dah tau.

Sejak dulu Malaysianjing merupakan salah satu anggota FPDA (Five Power Defence Agreement), mereka terdiri dari British (Ibunda Tercinta Malaysianjing), Australia, Selandia Baru, Singapura dan Malaysianjing sendiri. Salah satu butir dari perjanjian Pakta ini adalah "Setiap serangan yang ditujukan kepada salah satu anggota, adalah juga serangan terhadap anggota lainnya". Bila dilihat dari agresifitas Malaysianjing memprovokasi Indonesia, artinya "MALAYSIANJING INGIN MENJEBAK DAN MENGHANCURKAN INDONESIA DALAM PERANG GLOBAL", artinya, bila kita mengerahkan kekuatan militer kita, maka negara2 yang tergabung dalam FPDA akan membantu, seperti yang diharapkan Malaysianjing, dan satu hal perlu diingat, Inggris adalah salah satu anggota terkuat NATO, artinya bila Inggris membantu Malaysianjing di medan perang, otomatis kita juga harus menyerang Inggris, dan bila kita menyerang Inggris maka NATO akan membantu Inggris mengingat butir perjanjian FPDA dan NATO adalah sama...dan terakhir Indonesia akan digempur oleh kekuatan-kekuatan asing akibat kelicikan dan kemunafikan Malaysianjing, sedangkan belum tentu saat kecamuk perang berlangsung Malaysianjing terjun ke medan perang karena rendahnya mental dan tidak adanya pengalaman berperang selain sodomi antar tentara Malaysianjing.

Soal kemungkinan negara2 yang tergabung dalam FPDA dan NATO terlibat tidaknya bila Malaysianjing berperang dengan Indonesia, baiklah aq akan sedikit memberikan analisa..hehehe

Inggris, kemungkinan akan membantu sedikit nyata, mengingat Malaysianjing merupakan salah satu anak mereka yang patuh dan turut menjaga tidur lelapnya Ibunda Yang Dipertuan Agong Seri Paduka Duli Yang Maha Mulya Queen Elizabeth tercinta di Fuckingham, namun perlu diingat, bahwa di Indonesia mereka juga memiliki kepentingan2 yang tidak bisa disebut tidak berarti, baik dari segi militer, ekonomi dan budaya. Menurut analisaku, mungkin Inggris membantu hanya dalam bentuk konseling militer dg mengirim penasihat-penasihat militer dan sedikit senjata dan penasihat-penasihat inteligent. Okelah, Kalaupun Inggris membantu dengan mengerahkan kekuatan militer mereka dan pada akhirnya mereka memenangkan peperangan, apakah Inggris mau berbagi keuntungan dengan sekutu-sekutunya, baik FPDA maupun NATO yang jumlahnya puluhan itu?

Australia, Kemungkinan negara ini akan membantu dengan mengerahkan kekuatan militernya adalah 70 : 30, mengingat Australia sebenarnya memiliki kesan yang negatif terhadap Malaysianjing, dan sebagian besar rakyat Australia menganggap Malaysianjing adalah bangsa Dungu dan Tamak. Secara historis Australia lebih dekat dengan Indonesia dibanding Malaysianjing, dan Australia adalah salah satu negara yang mengakui kemerdekaan RI diawal-awal proklamasi dikumandangkan..rakyat Australia pernah mengusir serdadu Belanda yang mencoba merapat ke pelabuhan-pelabuhan di Australia yang bertujuan untuk menyerang kembali Indonesia. Australia mungkin akan bersikap seperti Inggris.

Singapura, hmmm...dari dulu hingga sekarang sebenarnya negara yang berpotensi perang dengan Malaysianjing bukanlah Indonesia, tapi Singapura, untuk diketahui, hubungan antara Singapura - Malaysianjing diam-diam ibarat api dalam sekam, musuh dalam selimut..diperparah dengan sikap rasis Malaysianjing terhadap etnis China dan India. Sebagian Etnis China di Malaysianjing adalah warga negara Singapura yang menetap di Malaysianjing! si Najib tolol itu pernah gemetaran saat ditegur oleh PM Singapura soal sikap rasisnya itu, begitu juga New Delhi, yang begitu geram saat penanganan demo orang-orang etnis India di Malaysianjing tempohari...so percayalah, Singapura merupakan negara yang sangat potensial untuk berperang dengan Malaysianjing, kenapa? jawabnya adalah MASALAH AIR..! tahun 1988 kedua negara ini nyaris berperang cuma gara-gara AIR..hehehe.. silahkan buka link ini :

http://militaryofmalaysia.net/2009/07/top-secret-malaysia-hampir-berperang/

Bahkan yang lebih parah, Malaysianjing berpotensi perang dengan Vietnam, Piliphina dan China..ini disebabkan oleh perebutan wilayah di kepulauan Spratly yang konon kaya akan hasil lautnya..


http://militaryofmalaysia.net/2010/08/tension-di-spartly


Hmmm...Memang rakus dan serakahnya Malaysianjing....

Selandia Baru, Kemungkinan negara ini ikut-ikutan nyerang Indonesia relatif kecil, mengingat Indonesia merupakan salah satu pangsa pasar industri mereka yang besar...apa mereka mau kehilangan kepentingan mereka yang begitu berharga demi membantu negara yang lemah mental, dungu dan low class dalam kancah dunia internasional seperti Malaysianjing, terus apa yang akan mereka dapat? dan perlu diingat, sebenarnya Selandia Baru mengetahui maksud sebenarnya Malaysianjing...huhuhu, aq yakin mereka ga' bakal mau menanggung malu seumur hidup mereka dihadapan anak cucu mereka..hahaha

Itulah sekilas analisaku tentang apa yang Malaysianjing inginkan...

Dan soal pernyataan seekor Babiputera Malaysianjing yang bernama Hanifah Aman, sekali lagi aq tekankan, pernyataan dia itu adalah pernyataan terdungu yang pernah aq dengar, pernyataan yang jauh lebih dungu dari pernyataan seekor Mat Rempit yang paling dungu sekalipun...muehehehehe.

Kepada Malaysianjing, bila kemauan kau terpenuhi, percayalah, tidak satu jengkalpun kami akan mundur, walau dibelakang kau ada FPDA n NATO yang selalu kau bangga-banggakan..dan kalaupun dalam medan perang kami harus gugur, maka kami akan gugur dengan senyum, bukan tangis seperti bila kalian yang gugur. Kami gugur dengan senyum karena kami telah berjuang dengan gagah dan semangat, mempertahankan kami punya tanah, mempertahankan kami punya air, mempertahankan kami punya hutan, mempertahankan kami punya pantai-pantai yang indah, gunung-gunung, bukit-bukit..dan kami akan dengan senang hati menghadapi kaum salib yang berdiri di belakang kau..sementara apa yang akan kau banggakan dengan pasukan salib kau?

Malaysianjing, betapa tega kau menghianati Melayu, betapa tega kau mempertaruhkan darah, nyawa dan harga diri Melayu demi mempertahankan ego dan kebodohan kau? Di mana gerangan Hang Tuah, Hang Jebat, Namewee, Chin Peng, ehh salah..itukan bapak komunis kalian..bwakakakak. Di mana semangat pahlawan-pahlawan Melayu yang dulu begitu menggetarkan serdadu Spanyol? huhuhu..

Kelak, bila apa yang kalian maukan saat ini terjadi, menangislah Babiputera-Babiputera Semenanjing Malaysianjing, layaknya tangisan seorang janda kesepian...karena hal itu akan kau pertanggungjawabkan kelak pada anak cucu kau.

Malaysianjing, Asal kau tau, Indonesia adalah Negara Besar, Indonesia adalah Bangsa Besar, jadi Indonesia tidak akan mencari-cari kebesaran seperti yang sedang kau cari-cari saat ini, karena dari Zaman dahulu Indonesia adalah Bangsa Besar.


Indonesia Bangsa Yang Besar, Malaysianjing Bangsa Kerdil
Indonesia Bangsa Yang Cerdas, Malaysianjing Bangsa Dungu
Indonesia Bangsa Yang Berbudaya, Malaysianjing tak punya Budaya
Indonesia Bangsa Yang Rajin, Malaysianjing Bangsa Pemalas
Indonesia Bangsa Yang Beriman, Malaysianjing Bangsa Munafik
Indonesia Bangsa Yang Rumit, Malaysianjing Bangsa Mat Rempit
Indonesia Bangsa Yang Lepas Landas, Malaysianjing Masih kat Tandas
Indonesia Bangsa Yang Agung, Malaysianjing Bangsa Bilik Termenung
Indonesia Bangsa Yang Berbudi, Malaysianjing Bangsa tak tau Budi
Indonesia Bangsa Yang Punya Jati Diri, Malaysianjing baru mencari-cari
Indonesia Bangsa Yang Santun, Malaysianjing Bangsa Penyamun
Indonesia Bangsa Yang Beretika, Malaysianjing Bangsa Buang Bayi ke Tempat Sampah
Indonesia Bangsa Yang Mumpuni, Malaysianjing Bangsa Sodomi


Catatan : Saat ini telah lahir secara haram, 257.000 ekor Babiputera-Babiputera Malaysianjing, 7 ekor setiap jamnya, maka bersiap-siaplah dari sekarang!
Sengaja aq sebut nama Babiputera bergelar Menteri Luar Negeri Malaysianjing seekor ini HANIFAH AMAN bukan ANIFAH AMAN, kerana pada hakikatnya dia itu seekor Babi Betina Malaysianjing...kah kah kah.
Read More.. Baca selengkapnya..