NEGARAKU

Tanah tumpahnya lendir awek tudungku

Awek tudung bisa kupakai di dalam masjid

bersatu badan dan majulah kote ku


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

selamat bertakhta dikandangnya


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

Selamat bertakhta d kandangnyaSUMPAH MALAYSIANJINGKAMI, umat Malaysianjing beragama tak tentu pada hari ini berjanji tidak akan rasis, meludah ke langit, meludahi muka sendiri, mencuri, skodeng, merogol, meliwat, menyetubuhi anak kecil, menyetubuhi anak sendiri, menyetubuhi adik kandung sendiri, khalwat, bersetubuh dengan istri/suami orang, bersetubuh di dalam masjid dan surau-surau, bersetubuh di hutan-hutan, membuang bayi di tempat sampah, berhasad dengki, khianat dan iri hati, bertelagah dan berbalah sesama sendiri lagi, terutama terhadap Bangsa Indonesia Yang Agung dan Mulya.

KAMI berjanji akan bersatu padu dan patuh menegakkan agama tak tentu kami, walau kami sebenarnya bingung.

KAMI juga berjanji akan bangun dari tidur di bilik termenung untuk menyara diri dan keluarga kami.

KAMI sedia bersaing sesama umat Malaysianjing dan kaum-kaum lain dengan jujur dan terhormat kalau kondisinya memaksa.

KAMI, umat Malaysianjing bersumpah setia untuk :

1. Mempertahankan dan patuh pada kepentingan dan hak Ibunda kami, Inggris hingga akhir zaman.

2. Mempertahankan kedaulatan Raja-Raja Inggris di Semenanjing Malaysianjing

3. Memperjuangkan ikhtisad dan pelajaran bangsa Inggris dan

4. Mempertahankan maruah Negara Inggris supaya aman dan sejahtera


Wassalam,


Dimaklumatkan oleh : Yang Dipertuan Agong Seri Paduka Duli Yang Maha Murtad Beruk Pondan Mizan Pukimak

RUKUN NEGARA


1. Kepercayaan kepada Tuhan (Tuhan yang mana, Tuhan UMNO atau Tuhan YANG DIPERTUAN AGONG SERI PADUKA DULI YANG MAHA MURTAD?)

2. Kesetiaan kepada Raja dan Negara (Nah, ini lagi yang membingungkan, Raja itu dipilih 5 tahun sekali, artinya kesetiaan itu hanya 5 tahun sifatnya, habis masa jabatan Raja, habis pula setianya kah kah kah)

3. Keluhuran Perlembagaan (Di Malayasianjing tidak ada yang luhur lembaganya, sebab dihuni oleh Babiputra-Babiputra munafik)

4. Kedaulatan Undang-Undang (Undang-undang yg bagaimana, Undang-Undang Hadlari atau Undang-Undang TUHAN UMNO?)

5. Kesopanan dan Kesusilaan (Banyak2 liat Kosmo, MalaysiaKini, myMetro, UtusanMalaysianjing, dll)
Salam Pembuka

Blog ini khusus aku buat untuk ditujukan kepada para BABIPUTRA2 idiot yang ada di negeri Malasya. Negeri dimana berisi makhluk-makhluk idiot yang mengaku sebagai Asia Sesungguhnya..tak satupun dari mereka yang memahami bahwa Asia itu luaaaaaaaasss.. Ibarat katak dalam tempurung, yang mereka lihat cuma negeri mereka sendiri. Negeri yang juga berisi kaum gay, kaum munafik, pemalas, mat rempit, tukang ngintip jiran mandi, tukang rogol saudara sedarah, tukang ngintip orang2 beromen dg b'modalkan HP n handyCam, suka meludah ke muka sendiri, suka meludah ke langit, serta tukang ngintip budaya bangsa lain lalu mengklaim sebagai budaya mereka! Buat BABIPUTRA2 dungu n idiot Malasya, kalian boleh hack atau mau hilangin atau mau acak2 atau mau rusak ini blog..aq persilahkan, gpp kq..aq banyak blog juga, tapi blog-nya orang2 Malasya, jadi tinggal aq ambil alih jer hehehe..tapi inget jangan ninggalin jejak...!!! Saye ucapken terima kasih kepada BABIPUTRA2 terbaik Malasya, yang mana sadar tidak sadar telah berhasil menjadikan saye orang yang kreatif, d mana kreatifitas dari saye ini akan saye persembahken sepenuhnya khusus buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, sekali lagi saye ucapken terima kasih banyak-banyak. Untuk menghindari kesalahpahaman n alihfungsi persepsi (hehehe), tidak d sarankan untuk mengomentari apa yang menjadi postingan dalam blog ini, walaupun ada ruang buat ngoceh n ngasih komentar, kecuali kalo anda merasa tidak waras! ha ha ha ha. Blog ini cuma sebagai penyeimbang, pencerahan, pembanding n pembelajaran buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, bukan bermaksud apa2 kerana 95% sumbernya b'asal dari BABIPUTRA2 terbaik Malasya sendiri, terima kasih. Sebagai penutup, percayalah..aku tidak membenci Malasya, yang aku benci adalah BABIPUTRA2 Malasya yang sok tahu, sok pintar, sok dalam segalanya. Aku tidak akan pernah mencacimaki kalian, BABIPUTRA2 Malasya, tapi selama kalian sebagai BABIPUTRA2 Malasya masih memiliki kegemaran menghina n merendahkan bangsa Indonesia, maka aku juga akan menghina kalian dengan sehina-hinanya hingga kalian sadar bahwa tidak ada satupun manusia yang mau dihina...see you! Man_One

Rosmah Lucah Manjoor

Rosmah Lucah Manjoor
Bini Najib Rojak

Najib Binti Rojak

Najib Binti Rojak
The Truly Babiputera Asia

JALANG = JALUR GEMILANG

JALANG = JALUR GEMILANG
The Best Babiputeri Semenanjing Malaysianjing

SalamHmmm...Begitu Marahnya Korang..! Baru korang faham, macam mana perasaan bangsa yang korang hina, yang korang rendahkan, yang korang remehkan dan korang perkekehkan..huhuhu. Macam tulah apa yang Bangsa Indonesia rasakan, saat Lagu Kebangsaan Indonesia korang lecehkan, Kerendahan hati Pejabat-Pejabat Indonesia korang anggap remeh, kedaulatan Indonesia korang lampaui, macam tulah yang sekarang korang rasakan.

Bezanya, Bangsa Indonesia masih bersabar hingga detik ini...Semoga blog sederhana ini dapat menambah penyadaran buat kita semua, bahwa tak ada seorangpun atau satu bangsapun mahu dengan rela kena di hina.


Wasalam.


Man_One
Kamis, 14 Januari 2010

Fenomena Mawi ..Agenda Astro-Yahudi Memupuk Generasi MTV Malaysia

Ibu Mawi mahu anak lelaki yang disayangi nya itu mengikuti kursus Bilal di Johor. Ibu Mawi mahu Mawi menjaga Rumah Allah serta melaungkan azan disubuh hari , memangil ummat Islam bangkit dari tidur lena untuk solat dan jangan mensyirikan Allah. Namun ayah Mawi mahu Mawi menjadi penyanyi Nasheed termashur saperti Raihan dan Rabbani , supaya Mawi dapat menyampaikan daawah , memanggil Ummat Islam kasih kepada Allah dan Rasul melalui lagu dan irama . Semua nya mempunyai niat baik termasuk Mawi. Mawi memang dianugerah Allah mempunyai suara yang baik untuk membaca ayat Allah dan berzanji meriwayat seerah rasulullah.


Ayah Mawi tidak tahu apakah Akademi Fantasia sebenarnya. Mungkin bapa Mawi ingat , Akademi Fantasia itu adalah sekolah swasta yang mengajar budak budak muda berbakat perbetul suara, supaya jangan pecah semasa bernasheed. Apa salah nya. Bapa Mawi tidak tahu Akademi Fantasia adalah satu intitusi ala yahudi , merekrut anak muda berbakat suara ala yahudi , membuang sifat malu dan halal haram untuk menjadi penghibur yang berani menentang budaya islam , yang boleh menyebut perkataan Allah diatas pentas dalam keadaa dipenuhi penyanyi gelek ala padang pasir .. Bapa Mawi mungkin tidak tahu bahawa anaknya akan menjadi mangsa kepada ASTRO yang bukan setakat mengaut untung dari langganan tetapi mempunyai niat jahat menjadikan masyarakat islam nusantara sebagai masyarakat MTV.Kalau Setan Pin di puja oleh sami hindu sebagai tuhan , kini Astro juga cuba mendewakan Mawi sebagai Dewa Penghibur supaya pemuda pemudi Islam melaung , melolong mendewa Mawi dalam roadshow Concert Mawi seluruh negara. Mungkin ini akan memenangkan pilihanraya UMNO akan datang.

Mawi mara kehadapan dengan lagu bertenaga dan islamik bertajuk Intifadah . Semua terpegun mendengar suara Mawi. Apabila mereka tahu Mawi pandai bersilat dan pandai membaca quran , penonton lagi bertambah kagum.Namun Guru Besar Akademi Fantasia dan ASTRO tidak mahu Mawi menggunakan platform ASTRO untuk memuji Allah dan Rasul. Maka Mawi dipaksi beraksi dalam keadaan haram , bercampur perempuan lelaki dalam lagu O fatimah , menyebut nama Allah sambil dikelilingi oleh wanita separuh telanjang yang bergelek ala arab jahiliyyah dan menyanyi lagu hindustan dengan tangan didada saperti menyembah berhala.Kesian Mawi, budak muda Islam yang menjadi mangsa ASTRO yang memang menjadi penyebar fasad paling besar melalui rancangannya di Malaysia.

Bagaimana Mawi dirosakkan. Photo dibawah menunjukkan bagaimana process mawi di indokrinasi supaya hancur akhlak nyaInilah Mawi yang senantiasa menjuarai kejuaraan membaca Al-QuranMelalui indoktrinasi Akademi Fantasia Astro , Mawi didedahkan dengan suasana yang maksiat bercampur aduk lelaki perempuan bagi menghayati budya MTV tajaan yahudi antara bangsa.
Mawi dipaksa menyanyi lagu Nur Ain yang mempunyai lirik sebutan Allah tetapi di kelilingi dengan penari latar gelek ala Arab Jahiliyyah.
Mawi juga dipaksa menyanyi lagu O fatimah dan Mawi sudah boleh bertindak tanpa segan silu


Inilah suasan rumah akademi fanstasia yang berjaya merosakkan aklak seorang bakal Bilal.

Namun kita berdoa agar Mawi akan bertaubat dan balik kepangkal jalan dengan tidak menyumbang kepada agenda Yahudi menjadikan Generasi islam , generasi MTV.Kita mahu Mawi di pulangkan balik kepada ibu bapanya sebagai Mawi yang soleh dan diharap mendirikan rumah tangga yang di berkati Allah .


Tidak ada komentar:

Posting Komentar