NEGARAKU

Tanah tumpahnya lendir awek tudungku

Awek tudung bisa kupakai di dalam masjid

bersatu badan dan majulah kote ku


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

selamat bertakhta dikandangnya


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

Selamat bertakhta d kandangnyaSUMPAH MALAYSIANJINGKAMI, umat Malaysianjing beragama tak tentu pada hari ini berjanji tidak akan rasis, meludah ke langit, meludahi muka sendiri, mencuri, skodeng, merogol, meliwat, menyetubuhi anak kecil, menyetubuhi anak sendiri, menyetubuhi adik kandung sendiri, khalwat, bersetubuh dengan istri/suami orang, bersetubuh di dalam masjid dan surau-surau, bersetubuh di hutan-hutan, membuang bayi di tempat sampah, berhasad dengki, khianat dan iri hati, bertelagah dan berbalah sesama sendiri lagi, terutama terhadap Bangsa Indonesia Yang Agung dan Mulya.

KAMI berjanji akan bersatu padu dan patuh menegakkan agama tak tentu kami, walau kami sebenarnya bingung.

KAMI juga berjanji akan bangun dari tidur di bilik termenung untuk menyara diri dan keluarga kami.

KAMI sedia bersaing sesama umat Malaysianjing dan kaum-kaum lain dengan jujur dan terhormat kalau kondisinya memaksa.

KAMI, umat Malaysianjing bersumpah setia untuk :

1. Mempertahankan dan patuh pada kepentingan dan hak Ibunda kami, Inggris hingga akhir zaman.

2. Mempertahankan kedaulatan Raja-Raja Inggris di Semenanjing Malaysianjing

3. Memperjuangkan ikhtisad dan pelajaran bangsa Inggris dan

4. Mempertahankan maruah Negara Inggris supaya aman dan sejahtera


Wassalam,


Dimaklumatkan oleh : Yang Dipertuan Agong Seri Paduka Duli Yang Maha Murtad Beruk Pondan Mizan Pukimak

RUKUN NEGARA


1. Kepercayaan kepada Tuhan (Tuhan yang mana, Tuhan UMNO atau Tuhan YANG DIPERTUAN AGONG SERI PADUKA DULI YANG MAHA MURTAD?)

2. Kesetiaan kepada Raja dan Negara (Nah, ini lagi yang membingungkan, Raja itu dipilih 5 tahun sekali, artinya kesetiaan itu hanya 5 tahun sifatnya, habis masa jabatan Raja, habis pula setianya kah kah kah)

3. Keluhuran Perlembagaan (Di Malayasianjing tidak ada yang luhur lembaganya, sebab dihuni oleh Babiputra-Babiputra munafik)

4. Kedaulatan Undang-Undang (Undang-undang yg bagaimana, Undang-Undang Hadlari atau Undang-Undang TUHAN UMNO?)

5. Kesopanan dan Kesusilaan (Banyak2 liat Kosmo, MalaysiaKini, myMetro, UtusanMalaysianjing, dll)
Salam Pembuka

Blog ini khusus aku buat untuk ditujukan kepada para BABIPUTRA2 idiot yang ada di negeri Malasya. Negeri dimana berisi makhluk-makhluk idiot yang mengaku sebagai Asia Sesungguhnya..tak satupun dari mereka yang memahami bahwa Asia itu luaaaaaaaasss.. Ibarat katak dalam tempurung, yang mereka lihat cuma negeri mereka sendiri. Negeri yang juga berisi kaum gay, kaum munafik, pemalas, mat rempit, tukang ngintip jiran mandi, tukang rogol saudara sedarah, tukang ngintip orang2 beromen dg b'modalkan HP n handyCam, suka meludah ke muka sendiri, suka meludah ke langit, serta tukang ngintip budaya bangsa lain lalu mengklaim sebagai budaya mereka! Buat BABIPUTRA2 dungu n idiot Malasya, kalian boleh hack atau mau hilangin atau mau acak2 atau mau rusak ini blog..aq persilahkan, gpp kq..aq banyak blog juga, tapi blog-nya orang2 Malasya, jadi tinggal aq ambil alih jer hehehe..tapi inget jangan ninggalin jejak...!!! Saye ucapken terima kasih kepada BABIPUTRA2 terbaik Malasya, yang mana sadar tidak sadar telah berhasil menjadikan saye orang yang kreatif, d mana kreatifitas dari saye ini akan saye persembahken sepenuhnya khusus buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, sekali lagi saye ucapken terima kasih banyak-banyak. Untuk menghindari kesalahpahaman n alihfungsi persepsi (hehehe), tidak d sarankan untuk mengomentari apa yang menjadi postingan dalam blog ini, walaupun ada ruang buat ngoceh n ngasih komentar, kecuali kalo anda merasa tidak waras! ha ha ha ha. Blog ini cuma sebagai penyeimbang, pencerahan, pembanding n pembelajaran buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, bukan bermaksud apa2 kerana 95% sumbernya b'asal dari BABIPUTRA2 terbaik Malasya sendiri, terima kasih. Sebagai penutup, percayalah..aku tidak membenci Malasya, yang aku benci adalah BABIPUTRA2 Malasya yang sok tahu, sok pintar, sok dalam segalanya. Aku tidak akan pernah mencacimaki kalian, BABIPUTRA2 Malasya, tapi selama kalian sebagai BABIPUTRA2 Malasya masih memiliki kegemaran menghina n merendahkan bangsa Indonesia, maka aku juga akan menghina kalian dengan sehina-hinanya hingga kalian sadar bahwa tidak ada satupun manusia yang mau dihina...see you! Man_One

Rosmah Lucah Manjoor

Rosmah Lucah Manjoor
Bini Najib Rojak

Najib Binti Rojak

Najib Binti Rojak
The Truly Babiputera Asia

JALANG = JALUR GEMILANG

JALANG = JALUR GEMILANG
The Best Babiputeri Semenanjing Malaysianjing

SalamHmmm...Begitu Marahnya Korang..! Baru korang faham, macam mana perasaan bangsa yang korang hina, yang korang rendahkan, yang korang remehkan dan korang perkekehkan..huhuhu. Macam tulah apa yang Bangsa Indonesia rasakan, saat Lagu Kebangsaan Indonesia korang lecehkan, Kerendahan hati Pejabat-Pejabat Indonesia korang anggap remeh, kedaulatan Indonesia korang lampaui, macam tulah yang sekarang korang rasakan.

Bezanya, Bangsa Indonesia masih bersabar hingga detik ini...Semoga blog sederhana ini dapat menambah penyadaran buat kita semua, bahwa tak ada seorangpun atau satu bangsapun mahu dengan rela kena di hina.


Wasalam.


Man_One
Sabtu, 02 Januari 2010

Memahami Kekejaman ISA (bag 11)


TAKUT KERANA TERUS DITAKUT-TAKUTKAN OLEH SB

Kepada aktivis rakyat, ISA bererti kehidupan yang tidak selesa kerana sering dan berterusan menghadapi ‘harassment’ atau ditakut-takutkan oleh SB. Kepada aktivis rakyat, mereka sedar bahawa SB tidak ada kerja lain selain daripada memantau dan mengekori aktiviti-aktiviti berorientasi politik yang dijalankan oleh aktivis rakyat.

Tugas SB adalah untuk memaju dan memenangkan aktiviti-aktiviti politik parti yang memerintah, iaitu UMNO dan BN, dan dalam masa yang sama menyekat dan menewaskan aktiviti-aktiviti politik parti-parti, NGO-NGO dan individu-individu yang membangkang parti yang memerintah.

Bagi mereka yang sedang ditahan ISA dan berada di Kem Kamunting, setiap enam bulan pegawai-pegawai SB akan datang untuk mengutarakan beberapa persoalan.

Tujuannya adalah untuk memberi tekanan kepada para tahanan bahawa jika memberi ucapan yang positif dan menunjukkan tanda-tanda telah ‘pulih’ dan ‘insaf’, maka besar kemungkinan mereka akan dibebaskan cepat.

Pendekatan ini sebenarnya satu ‘harassment’ yang ‘halus’ dilakukan oleh SB terhadap tahanan ISA. Tidak sedikit tahanan ISA yang sedang menjalani ‘pemulihan’ di Kem Kamunting termakan dengan ‘harassment’ licik pegawai-pegawai SB ini.

Kepada para tahanan yang sedang berada di Kem Kamunting yang ‘termakan’ dengan ‘harassment’ licik SB ini mengambil pendirian untuk duduk diam dan tidak melawan.

Mereka tidak mahu mengambil peguam untuk membuat permohonan habeas corpus di mahkamah. Mereka turut meminta isteri dan kaum keluarga mereka untuk duduk diam dan tunggu sahaja masa dan ketikanya mereka akan dibebaskan.

Para isteri yang berada di luar juga, jika menunjukkan tanda-tanda ingin melawan, maka para isteri ini sendiri akan menghadapi ‘harassment’ daripada SB. Ke mana sahaja isteri yang aktif pergi mereka akan diekori, diambil foto dan disusah-susahkan pergerakan mereka.

Tahanan ISA yang digantung penahanannya di Kem Kamunting dan dikenakan sekatan kawasan turut menghadapi ‘harassment’ daripada pihak polis dan SB semasa mereka melaporkan diri setiap minggu di balai polis. Bagi mereka yang berpotensi atau ‘memiliki kualiti’ untuk ditahan di bawah ISA, hidup mereka tidak tenteram.

Seringkali mereka terpaksa berhati-hati ketika hendak ke mana-mana kerana pasti akan diekori. Sering terdapat kereta ‘proton Wira putih’, parking dekat kawasan rumah atau di tempat mereka menghadiri mesyuarat. Tidak kurang pula yang perlu lebih berhati-hati apabila bercakap melalui telefon kerana percaya bahawa telefon mereka kena ‘tapped’.

Tidak sedikit pula di kalangan aktivis yang bertaraf ‘ISA-Quality’ ini diarah melalui panggilan telefon untuk datang ke ibu pejabat atau balai polis untuk menjawab pelbagai soalan.

Soal-siasat haram ini, yang tujuan utamanya hanyalah untuk melakukan ‘harassment’ terhadap aktivis rakyat, biasanya berjalan berjam-jam lamanya. Kadang kala, aktivis ini diminta datang lagi, ataupun datang secara berkala untuk melalui soal-siasat haram ini.

Ramai aktivis rakyat terpaksa melalui ‘harassment’ SB-SB ini demi mengelakkan ‘harassment’ yang lebih besar dengan bersetuju untuk pergi ke ibu-ibu pejabat dan balai-balai polis apabila dipanggil.

Kurangnya pengalaman dan kurangnya kesedaran serta pengetahuan tentang hak-hak mereka menjadikan ramai aktivis akur dengan arahan haram SB-SB untuk datang dan menjawab soalan-soalan mereka.

‘Harassment’ daripada SB-SB dan kecenderungan kebanyakan aktivis rakyat untuk tidak melalui kesusahan berhadapan dengan SB-SB inilah antara sebab ISA menjadi undang-undang yang amat berkuasa untuk menakut-nakutkan rakyat negara ini.

Di atas segala-galanya, ISA amat digeruni dan ditakuti oleh rakyat negara ini kerana undang-undang zalim ini membolehkan penahanan sekurang-kurangnya dua tahun atau mungkin disambung bertahun-tahun atau berbelas-belas tahun tanpa sebarang perbicaraan.

ISA adalah undang-undang yang menjadikan anda ditahan tanpa bicara semata-mata di atas keputusan seorang manusia di atas jawatannya sebagai Menteri Dalam Negeri!!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar