NEGARAKU

Tanah tumpahnya lendir awek tudungku

Awek tudung bisa kupakai di dalam masjid

bersatu badan dan majulah kote ku


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

selamat bertakhta dikandangnya


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

Selamat bertakhta d kandangnyaSUMPAH MALAYSIANJINGKAMI, umat Malaysianjing beragama tak tentu pada hari ini berjanji tidak akan rasis, meludah ke langit, meludahi muka sendiri, mencuri, skodeng, merogol, meliwat, menyetubuhi anak kecil, menyetubuhi anak sendiri, menyetubuhi adik kandung sendiri, khalwat, bersetubuh dengan istri/suami orang, bersetubuh di dalam masjid dan surau-surau, bersetubuh di hutan-hutan, membuang bayi di tempat sampah, berhasad dengki, khianat dan iri hati, bertelagah dan berbalah sesama sendiri lagi, terutama terhadap Bangsa Indonesia Yang Agung dan Mulya.

KAMI berjanji akan bersatu padu dan patuh menegakkan agama tak tentu kami, walau kami sebenarnya bingung.

KAMI juga berjanji akan bangun dari tidur di bilik termenung untuk menyara diri dan keluarga kami.

KAMI sedia bersaing sesama umat Malaysianjing dan kaum-kaum lain dengan jujur dan terhormat kalau kondisinya memaksa.

KAMI, umat Malaysianjing bersumpah setia untuk :

1. Mempertahankan dan patuh pada kepentingan dan hak Ibunda kami, Inggris hingga akhir zaman.

2. Mempertahankan kedaulatan Raja-Raja Inggris di Semenanjing Malaysianjing

3. Memperjuangkan ikhtisad dan pelajaran bangsa Inggris dan

4. Mempertahankan maruah Negara Inggris supaya aman dan sejahtera


Wassalam,


Dimaklumatkan oleh : Yang Dipertuan Agong Seri Paduka Duli Yang Maha Murtad Beruk Pondan Mizan Pukimak

RUKUN NEGARA


1. Kepercayaan kepada Tuhan (Tuhan yang mana, Tuhan UMNO atau Tuhan YANG DIPERTUAN AGONG SERI PADUKA DULI YANG MAHA MURTAD?)

2. Kesetiaan kepada Raja dan Negara (Nah, ini lagi yang membingungkan, Raja itu dipilih 5 tahun sekali, artinya kesetiaan itu hanya 5 tahun sifatnya, habis masa jabatan Raja, habis pula setianya kah kah kah)

3. Keluhuran Perlembagaan (Di Malayasianjing tidak ada yang luhur lembaganya, sebab dihuni oleh Babiputra-Babiputra munafik)

4. Kedaulatan Undang-Undang (Undang-undang yg bagaimana, Undang-Undang Hadlari atau Undang-Undang TUHAN UMNO?)

5. Kesopanan dan Kesusilaan (Banyak2 liat Kosmo, MalaysiaKini, myMetro, UtusanMalaysianjing, dll)
Salam Pembuka

Blog ini khusus aku buat untuk ditujukan kepada para BABIPUTRA2 idiot yang ada di negeri Malasya. Negeri dimana berisi makhluk-makhluk idiot yang mengaku sebagai Asia Sesungguhnya..tak satupun dari mereka yang memahami bahwa Asia itu luaaaaaaaasss.. Ibarat katak dalam tempurung, yang mereka lihat cuma negeri mereka sendiri. Negeri yang juga berisi kaum gay, kaum munafik, pemalas, mat rempit, tukang ngintip jiran mandi, tukang rogol saudara sedarah, tukang ngintip orang2 beromen dg b'modalkan HP n handyCam, suka meludah ke muka sendiri, suka meludah ke langit, serta tukang ngintip budaya bangsa lain lalu mengklaim sebagai budaya mereka! Buat BABIPUTRA2 dungu n idiot Malasya, kalian boleh hack atau mau hilangin atau mau acak2 atau mau rusak ini blog..aq persilahkan, gpp kq..aq banyak blog juga, tapi blog-nya orang2 Malasya, jadi tinggal aq ambil alih jer hehehe..tapi inget jangan ninggalin jejak...!!! Saye ucapken terima kasih kepada BABIPUTRA2 terbaik Malasya, yang mana sadar tidak sadar telah berhasil menjadikan saye orang yang kreatif, d mana kreatifitas dari saye ini akan saye persembahken sepenuhnya khusus buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, sekali lagi saye ucapken terima kasih banyak-banyak. Untuk menghindari kesalahpahaman n alihfungsi persepsi (hehehe), tidak d sarankan untuk mengomentari apa yang menjadi postingan dalam blog ini, walaupun ada ruang buat ngoceh n ngasih komentar, kecuali kalo anda merasa tidak waras! ha ha ha ha. Blog ini cuma sebagai penyeimbang, pencerahan, pembanding n pembelajaran buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, bukan bermaksud apa2 kerana 95% sumbernya b'asal dari BABIPUTRA2 terbaik Malasya sendiri, terima kasih. Sebagai penutup, percayalah..aku tidak membenci Malasya, yang aku benci adalah BABIPUTRA2 Malasya yang sok tahu, sok pintar, sok dalam segalanya. Aku tidak akan pernah mencacimaki kalian, BABIPUTRA2 Malasya, tapi selama kalian sebagai BABIPUTRA2 Malasya masih memiliki kegemaran menghina n merendahkan bangsa Indonesia, maka aku juga akan menghina kalian dengan sehina-hinanya hingga kalian sadar bahwa tidak ada satupun manusia yang mau dihina...see you! Man_One

Rosmah Lucah Manjoor

Rosmah Lucah Manjoor
Bini Najib Rojak

Najib Binti Rojak

Najib Binti Rojak
The Truly Babiputera Asia

JALANG = JALUR GEMILANG

JALANG = JALUR GEMILANG
The Best Babiputeri Semenanjing Malaysianjing

SalamHmmm...Begitu Marahnya Korang..! Baru korang faham, macam mana perasaan bangsa yang korang hina, yang korang rendahkan, yang korang remehkan dan korang perkekehkan..huhuhu. Macam tulah apa yang Bangsa Indonesia rasakan, saat Lagu Kebangsaan Indonesia korang lecehkan, Kerendahan hati Pejabat-Pejabat Indonesia korang anggap remeh, kedaulatan Indonesia korang lampaui, macam tulah yang sekarang korang rasakan.

Bezanya, Bangsa Indonesia masih bersabar hingga detik ini...Semoga blog sederhana ini dapat menambah penyadaran buat kita semua, bahwa tak ada seorangpun atau satu bangsapun mahu dengan rela kena di hina.


Wasalam.


Man_One
Rabu, 17 Maret 2010

Mangsa Liwat Masuk Lokap..Sian nyeerrrr.

KUALA LUMPUR: Malang berganda bagi seorang lelaki berusia awal 20-an apabila dia bukan saja diliwat kenalan barunya empat kali, malah terpaksa meringkuk dalam lokap gara-gara melarikan kereta milik suspek ketika cuba menyelamatkan diri.Lebih kejam apabila suspek mengikat kaki dan tangannya sebelum memuaskan nafsu songsangnya itu.

Semuanya bermula kira-kira jam 12 tengah hari pertengahan Februari lalu apabila mangsa mula berkenalan dengan suspek di sebuah pusat beli-belah.

Keesokan harinya, suspek menghubungi mangsa sebelum mempelawa untuk keluar bersiar-siar di sekitar ibu kota.

Biarpun keberatan, mangsa menurut kehendak lelaki terbabit kerana dia juga mahu keluar untuk mencari pekerjaan.

Menurut sumber, suspek menjemput mangsa ke rumahnya sebelum membawa mangsa keluar mencari kerja.

Difahamkan, selepas gagal mendapatkan pekerjaan sesuai, mangsa dibawa melepak di sekitar ibu kota sehingga lewat malam.

“Suspek mempelawa mangsa bermalam di rumahnya dan berjanji akan membawanya keluar semula mencari pekerjaan keesokan harinya,” katanya.

Sumber berkata, mangsa tidak mengesyaki sesuatu yang buruk bakal berlaku bersetuju bermalam di rumah suspek di Pandan Indah di sini.

“Mangsa yang keletihan diarahkan suspek untuk tidur di sebuah bilik di rumah itu,” katanya.

Akibat terlalu letih, mangsa terus terlelap.

Sumber berkata, kesempatan itu digunakan suspek mengikat kaki dan tangan mangsa.

“Suspek menanggalkan semua pakaian mangsa sebelum mengejutkannya dari tidur.

“Biarpun terjaga, mangsa yang berada dalam keadaan terikat tidak mampu berbuat apa-apa. Mangsa hanya merayu berulang kali supaya dikasihani, namun tidak diendahkan suspek,” katanya.

Suspek membaringkan mangsa sebelum meliwatnya berulang kali.

Sumber berkata, suspek melakukan perbuatan kejinya itu sebanyak empat kali manakala mangsa hanya mampu menangis menahan kesakitan.

“Selepas selesai melempiaskan nafsunya, suspek berbaring di sebelah mangsa, namun masih tidak melepaskan ikatannya itu.

“Ikatan pada kaki dan tangan mangsa hanya dilepaskan keesokan harinya sebelum suspek mengugut akan mencederakannya sekiranya dia membuat laporan polis,” katanya.

Mangsa yang ketakutan hanya mengangguk menandakan patuh arahan suspek.

Sumber berkata, mangsa melarikan diri keluar dari rumah berkenaan ketika suspek mandi.

“Mangsa menggunakan kereta milik suspek ketika melarikan diri,” katanya.

Namun, nasib malang terus menghantui mangsa apabila dia ditahan pihak berkuasa di Seremban, dekat sini, atas tuduhan mencuri kereta.

Mangsa diserahkan semula kepada Ibu Pejabat Polis Daerah (IPPD) Ampang Jaya di sini, untuk tindakan lanjut.

Mangsa yang ditahan sejak beberapa hari lalu membuat laporan polis berhubung perbuatan keji suspek terhadapnya.

Difahamkan, mangsa kini masih meringkuk dalam lokap dan siasatan mengenai dakwaannya itu dijalankan.

Sementara itu, Timbalan Ketua Polis Ampang Jaya, Superintendan Amiruddin Jamaluddin ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian berkenaan, namun enggan mengulas lanjut.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar