NEGARAKU

Tanah tumpahnya lendir awek tudungku

Awek tudung bisa kupakai di dalam masjid

bersatu badan dan majulah kote ku


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

selamat bertakhta dikandangnya


Si Rahmat bahagia sangat

Tuan kurniakan tempatku


Raja kita Raja Babi

Selamat bertakhta d kandangnyaSUMPAH MALAYSIANJINGKAMI, umat Malaysianjing beragama tak tentu pada hari ini berjanji tidak akan rasis, meludah ke langit, meludahi muka sendiri, mencuri, skodeng, merogol, meliwat, menyetubuhi anak kecil, menyetubuhi anak sendiri, menyetubuhi adik kandung sendiri, khalwat, bersetubuh dengan istri/suami orang, bersetubuh di dalam masjid dan surau-surau, bersetubuh di hutan-hutan, membuang bayi di tempat sampah, berhasad dengki, khianat dan iri hati, bertelagah dan berbalah sesama sendiri lagi, terutama terhadap Bangsa Indonesia Yang Agung dan Mulya.

KAMI berjanji akan bersatu padu dan patuh menegakkan agama tak tentu kami, walau kami sebenarnya bingung.

KAMI juga berjanji akan bangun dari tidur di bilik termenung untuk menyara diri dan keluarga kami.

KAMI sedia bersaing sesama umat Malaysianjing dan kaum-kaum lain dengan jujur dan terhormat kalau kondisinya memaksa.

KAMI, umat Malaysianjing bersumpah setia untuk :

1. Mempertahankan dan patuh pada kepentingan dan hak Ibunda kami, Inggris hingga akhir zaman.

2. Mempertahankan kedaulatan Raja-Raja Inggris di Semenanjing Malaysianjing

3. Memperjuangkan ikhtisad dan pelajaran bangsa Inggris dan

4. Mempertahankan maruah Negara Inggris supaya aman dan sejahtera


Wassalam,


Dimaklumatkan oleh : Yang Dipertuan Agong Seri Paduka Duli Yang Maha Murtad Beruk Pondan Mizan Pukimak

RUKUN NEGARA


1. Kepercayaan kepada Tuhan (Tuhan yang mana, Tuhan UMNO atau Tuhan YANG DIPERTUAN AGONG SERI PADUKA DULI YANG MAHA MURTAD?)

2. Kesetiaan kepada Raja dan Negara (Nah, ini lagi yang membingungkan, Raja itu dipilih 5 tahun sekali, artinya kesetiaan itu hanya 5 tahun sifatnya, habis masa jabatan Raja, habis pula setianya kah kah kah)

3. Keluhuran Perlembagaan (Di Malayasianjing tidak ada yang luhur lembaganya, sebab dihuni oleh Babiputra-Babiputra munafik)

4. Kedaulatan Undang-Undang (Undang-undang yg bagaimana, Undang-Undang Hadlari atau Undang-Undang TUHAN UMNO?)

5. Kesopanan dan Kesusilaan (Banyak2 liat Kosmo, MalaysiaKini, myMetro, UtusanMalaysianjing, dll)
Salam Pembuka

Blog ini khusus aku buat untuk ditujukan kepada para BABIPUTRA2 idiot yang ada di negeri Malasya. Negeri dimana berisi makhluk-makhluk idiot yang mengaku sebagai Asia Sesungguhnya..tak satupun dari mereka yang memahami bahwa Asia itu luaaaaaaaasss.. Ibarat katak dalam tempurung, yang mereka lihat cuma negeri mereka sendiri. Negeri yang juga berisi kaum gay, kaum munafik, pemalas, mat rempit, tukang ngintip jiran mandi, tukang rogol saudara sedarah, tukang ngintip orang2 beromen dg b'modalkan HP n handyCam, suka meludah ke muka sendiri, suka meludah ke langit, serta tukang ngintip budaya bangsa lain lalu mengklaim sebagai budaya mereka! Buat BABIPUTRA2 dungu n idiot Malasya, kalian boleh hack atau mau hilangin atau mau acak2 atau mau rusak ini blog..aq persilahkan, gpp kq..aq banyak blog juga, tapi blog-nya orang2 Malasya, jadi tinggal aq ambil alih jer hehehe..tapi inget jangan ninggalin jejak...!!! Saye ucapken terima kasih kepada BABIPUTRA2 terbaik Malasya, yang mana sadar tidak sadar telah berhasil menjadikan saye orang yang kreatif, d mana kreatifitas dari saye ini akan saye persembahken sepenuhnya khusus buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, sekali lagi saye ucapken terima kasih banyak-banyak. Untuk menghindari kesalahpahaman n alihfungsi persepsi (hehehe), tidak d sarankan untuk mengomentari apa yang menjadi postingan dalam blog ini, walaupun ada ruang buat ngoceh n ngasih komentar, kecuali kalo anda merasa tidak waras! ha ha ha ha. Blog ini cuma sebagai penyeimbang, pencerahan, pembanding n pembelajaran buat BABIPUTRA2 terbaik Malasya, bukan bermaksud apa2 kerana 95% sumbernya b'asal dari BABIPUTRA2 terbaik Malasya sendiri, terima kasih. Sebagai penutup, percayalah..aku tidak membenci Malasya, yang aku benci adalah BABIPUTRA2 Malasya yang sok tahu, sok pintar, sok dalam segalanya. Aku tidak akan pernah mencacimaki kalian, BABIPUTRA2 Malasya, tapi selama kalian sebagai BABIPUTRA2 Malasya masih memiliki kegemaran menghina n merendahkan bangsa Indonesia, maka aku juga akan menghina kalian dengan sehina-hinanya hingga kalian sadar bahwa tidak ada satupun manusia yang mau dihina...see you! Man_One

Rosmah Lucah Manjoor

Rosmah Lucah Manjoor
Bini Najib Rojak

Najib Binti Rojak

Najib Binti Rojak
The Truly Babiputera Asia

JALANG = JALUR GEMILANG

JALANG = JALUR GEMILANG
The Best Babiputeri Semenanjing Malaysianjing

SalamHmmm...Begitu Marahnya Korang..! Baru korang faham, macam mana perasaan bangsa yang korang hina, yang korang rendahkan, yang korang remehkan dan korang perkekehkan..huhuhu. Macam tulah apa yang Bangsa Indonesia rasakan, saat Lagu Kebangsaan Indonesia korang lecehkan, Kerendahan hati Pejabat-Pejabat Indonesia korang anggap remeh, kedaulatan Indonesia korang lampaui, macam tulah yang sekarang korang rasakan.

Bezanya, Bangsa Indonesia masih bersabar hingga detik ini...Semoga blog sederhana ini dapat menambah penyadaran buat kita semua, bahwa tak ada seorangpun atau satu bangsapun mahu dengan rela kena di hina.


Wasalam.


Man_One
Kamis, 18 Maret 2010

Gadis Ketagihan Seks selepas dirogol PakCik

KUALA LUMPUR: Hajatnya datang ke ibu kota untuk bertemu kekasih hati, tetapi gara-gara kekasihnya tidak muncul, seorang gadis berusia 14 tahun bukan saja dinodai seorang lelaki yang mendakwa sudah beristeri tiga, malah pulang ke kampung halamannya di Pahang, dengan nafsu pelik akibat ketagihan seks.Kemuncak nafsunya tidak dapat dikawal apabila gadis yang masih bersekolah itu sanggup melakukan hubungan seks dengan lebih seorang lelaki secara serentak termasuk enam lelaki dalam bilik stor sebuah sekolah di kampung halamannya, sehingga akhirnya mengandung anak luar nikah.

Tragedi itu berlaku tahun lalu ketika gadis terbabit datang sendirian ke bandar raya ini untuk melepas rindu terhadap teman lelakinya yang juga berusia belasan tahun dan mereka berjanji untuk bertemu di sebuah stesen bas.

Namun selepas berjam-jam menunggu di stesen bas berkenaan, kelibat teman lelakinya tidak kelihatan menyebabkan gadis itu hilang arah dan tiada tempat mengadu.

Kebetulan, kegelisahannya itu diperhatikan seorang lelaki berusia 40-an yang kemudian menghampirinya dengan niat untuk membantu.

Kemahiran bermain kata-kata dan pujuk rayu akhirnya menyebabkan gadis berkenaan berjaya diheret ke hotel dan lelaki itu yang pada awalnya berlagak baik termasuk mendakwa bilik hotel disewa untuk penginapan gadis itu, mula berubah watak.
Gadis berkenaan kemudian dinodai lelaki terbabit, tetapi kejadian itu menimbulkan kenikmatan sehingga dia akhirnya ketagih seks dan gagal mengawal nafsu sehingga sanggup mengulangi perbuatan terkutuk itu, selepas pulang ke kampungnya selama beberapa bulan.

Malah, dalam tempoh tiga hingga empat bulan berada di kampungnya, gadis yang diselubungi nafsu seks melampau itu beberapa kali merelakan dirinya menjadi ‘hidangan’ lebih daripada seorang lelaki serentak dan kemuncaknya, enam lelaki diperlukan untuk memuaskan nafsunya di dalam stor sukan di sebuah sekolah.

Bagaimanapun, selepas mengandung hasil hubungan seks rambang itu, gadis itu dibawa ke Pusat Perlindungan Baitul Fiqh di Subang Jaya, Selangor, sebelum selamat melahirkan bayinya pada awal tahun ini.

Yang Dipertua Pusat Perlindungan Baitul Fiqh, Juhaidi Yean Abdullah, berkata walaupun baru ditubuhkan sejak lima tahun lalu, pihaknya sudah melindungi seramai 280 remaja belasan tahun berusia antara 11 hingga 18 tahun yang mengandung anak tidak sah taraf.

“Kisah malang gadis kampung itu adalah antara kes remaja mengandung anak tidak sah taraf yang menumpang dan dilindungi di sini dan misi kami adalah menyelamatkan dua nyawa iaitu remaja berkenaan dan bayi dalam kandungannya.

“Pelbagai pengalaman pahit dilalui kumpulan remaja itu sehingga mengandung, antaranya mangsa rogol termasuk perbuatan ahli keluarga sendiri, mengalami masalah sosial sehingga melakukan seks rambang bersama rakan, manakala sebahagian lagi ditipu kekasih atau kenalan.

“Dalam satu masa hanya 15 remaja boleh ditempatkan di pusat perlindungan ini, tetapi setiap tahun, kita menerima sekurang-kurangnya 65 kes dan ada antara permohonan terpaksa ditolak kerana kami tidak berkemampuan menyediakan kemudahan melindungi mereka,” katanya.

Juhaidi berkata, gadis terbabit akan dilindungi di pusat berkenaan sehingga melahirkan anak dan 50 peratus bayi dilahirkan di situ diserahkan kepada keluarga angkat, manakala sebahagian lagi diambil dan dipelihara keluarga gadis itu sendiri.

Beliau berkata, hasil satu kajian dijalankan sebuah universiti tempatan pada 2004 mendapati sejuta gadis bawah 20 tahun di negara ini melahirkan anak tidak sah taraf dan statistik itu cukup membimbangkan dan sewajarnya memerlukan perhatian semua pihak.

“Jangan salah anggap kerana kewujudan pusat perlindungan seperti ini bukan bertujuan menggalakkan persetubuhan haram di kalangan remaja, tetapi kami mahu menyelamatkan dua nyawa dan memberi peluang kedua kepada gadis terbabit,” katanya.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar